Workshop Hoe tantra je liefdesleven kan verrijken


Georganiseerd door: Jan den Boer & Caroline van Wijngaarden
Datum: zaterdag 10 april 2021
Tijd: 10:30 tot 17:00 uur
Prijs: € 90 of 75 per keer
Zaal: PC Hooftzaal – 85m2 – 30-90 personen
Meer over de organisator  Mail de organisator

Dit is de workshop over Tantra en relaties. Zowel om je relatie te verrijken als je die hebt, als om te leren relateren als je geen relatie hebt. Omdat zowel stellen als singles meedoen, leren we van elkaar. Maar het gaat niet alleen over liefdesrelaties, het kan ook je relatie met jezelf en met vrienden, familie en collega’s verrijken.

Veel mensen laten zich leiden door hun overtuigingen en emoties, waardoor veel conflict kan ontstaan. In deze workshop leren we contact te maken met de essentie van ons bewustzijn: liefdevolle aandacht. Dan wordt het mogelijk om in contact met jezelf en de ander te zijn, zelfs al is de ander niet altijd in contact met jou. Daarin ontstaat een diepgaande ervaring van vrijheid, verbinding en geluk.

Onze trainingen zijn gebaseerd op langdurige ervaring, Jan geeft sinds 1994 tantra, samen geven we de training sinds 2008. We hebben allebei vele opleidingen en cursussen gevolgd, en gesprekken gevoerd met spirituele leraren en wetenschappers. Jan heeft een groot aantal artikelen en een aantal boeken hierover geschreven, deze zijn op deze website vinden. Samen publiceerden we vorig jaar ons nieuwe boek Tantra, het geheim van de liefde (nu al de derde druk).

Aanmelden via de volgende link: https://www.tantratraining.nl/inschrhoetantra1

Veel liefs, Jan en Caroline, www.tantratraining.nl

Jan en Caroline Ibiza zomer 2019 - 12