Zingen met hart en ziel


Georganiseerd door: Anja Timmermans | Mantra zingen
Datum: zondag 3 november 2019
Tijd: 10:25 tot 12:30 uur
Prijs: € 12,5 per keer

Meer over de organisator  Mail de organisator

Samen zingen is weerstandverhogend, stressverminderend en zelfs pijnstillend maar vooral gewoon fijn!! Het zingen in een groep schept een egoloze verbondenheid en eenheid. Goed voor de ziel! Verwarmend voor het hart.

We zingen “Come together songs”, mantra’s, krachtliederen, affirmaties en klankgebeden uit alle windstreken, religies en culturen. Sommige zijn verstild en maken ons ontvankelijk voor diepere gevoelslagen, andere uitbundig en wekken vreugde en kracht zodat we spontaan in beweging komen.

De liedjes zijn makkelijk, je hoeft geen noot te kunnen lezen en je hoeft niet te kunnen zingen want iedereen die stem heeft kan zingen. We beginnen elke bijeenkomst met de bija-mantra’s. Door hun typische vormkrachtige werking hebben ze een herstellende, vitaliserende en scheppende invloed op elk specifiek chakra en op je stem.

Na sommige mantra’s zullen we even stil zijn om de klanken op ons in te laten werken. De intieme stilte na de klank geeft een gevoel van innerlijke rust, vrede en geborgenheid.

Data: 8 en 22 september, 6 en 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december.

Begeleiding: Anja Timmermans zang, gitaar, klankschaal