4-weekse microdosing cursus

Tijdstip: 11-03-2023 van 09:30 tot 12:30
Prijs: € 399,- inclusief een microdosing kit ter waarde van 60,- per cursus
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Microdosing, het regelmatig nemen van lage hoeveelheden psychedelica, is een van de krachtigste tools om te werken aan je persoonlijke groei en effectiviteit. Het maakt nieuwe hersenverbindingen aan, is 4 keer effectiever dan antidepressiva, zet je meer in je kracht, laat je weer contact maken met je hart en grond je in het hier en nu met minder ruimte voor angsten en piekeren. Wil jij ook onder begeleiding van een ervaren coach leren hoe je microdosing het beste inzet daarvoor? Op zaterdag 11 maart 2023 start er weer een Microdosing Cursus.

Mensen die deze cursus volgen:
⭐ merken dat ze grote stappen maken met hun intenties en doelen
⭐ gaan gericht te werk en vinden snel hun eigen sweet spot (eigen persoonlijke dosis)
⭐bereiken betere en langdurigere resultaten
⭐ voelen zich veilig om, onder professionele begeleiding, zo’n niet alledaags, voor velen spannend, traject te volgen. En durven daardoor beter hun processen aan te gaan.
⭐ kennen na deze cursus alle principes van microdosing en kunnen na afloop van de cursus moeiteloos overstappen op een ander microdosing middel of durven de stap aan naar een volledige dosis.

Wat komt er precies aan bod?
⭐ Je leert alles wat jij moet weten over microdosing met truffels om veilig en bewust te microdoseren; wat het precies inhoudt, hoe je je sweet spot vindt, welke protocollen er allemaal zijn en welke voor jou geschikt is en hoe je zelf aan de slag kunt thuis.
⭐ Gelijk na de eerste bijeenkomst start jij thuis op eigen gelegenheid tegelijk met alle andere deelnemers met jouw persoonlijke microdosing avontuur.
⭐ Tijdens de cursus maken we gebruik van psychedelica geassisteerde therapie integratie modellen, oefeningen uit de ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en leer je hoe je verkregen inzichten en teachings integreert in je leven. Zodat er diepe en langdurige transfomatie plaatsvindt.
Ook methodes als ademwerk, meditatie, free writing en BTRT (Body Trauma Release Therapy) komen aan bod. Door middel van deze integratie oefeningen geef je alle verkregen inzichten een permanente plek in het dagelijks leven.

Over de docent
Als één van de eerste microdosing coaches in Nederland coach ik mensen die gebruik willen maken van de vele geneeskrachtige eigenschappen van psychedelica in kleine dosissen (microdosing). Na mezelf in 2019 met plant medicijnen geheeld te hebben van burnout, PTSS en depressie, en na een jarenlange persoonlijke ontdekkingstocht in de wondere wereld van de entheogenen, startte ik in 2020 mijn eigen coachingspraktijk om andere mensen op een veilige, liefdevolle en bewuste manier te begeleiden met deze middelen. Inmiddels heb ik honderden mensen mogen begeleiden.

Microdosing is niet geschikt voor mensen met schizofrenie, psychose gevoeligheid, paranoia/argwaan of ernstige angststoornissen. Net als personen onder de 18 jaar of zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Reacties van anderen:
“Heel bijzonder hoe microdosing je uit je hoofd kan halen en in je hart.”
“Leuk, vernieuwend, inspirerend, energiek”
“Ik heb heel veel inzichten eruit gehaald, soms was het pittig, maar ik heb mezelf op een heel ander niveau leren kennen. Een diepe duik in mezelf.”

Meer informatie:
alicia@themicrodosingcoach.nl
06 460 14 260

www.themicrodosingcoach.nl
https://www.facebook.com/themicrodosingcoach
https://www.instagram.com/themicrodosingcoach