Hoe tantra je liefdesleven kan verrijken

Tijdstip: 09-12-2023 van 10:30 tot 17:00
Prijs: € 105,00 per workshop
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Registreren Naar organisator

Hoe gelukkig ben jij in de liefde? En heb je wel eens afgevraagd hoe dat geluk bepaald wordt door de betekenis die jij aan liefde geeft? En dat er misschien ook een andere betekenis mogelijk is?

We bieden een actieve workshop met dans, aanraken, ontmoetingsoefeningen en tantrische rituelen. Daarin kun je ontdekken welke betekenis tantra in jouw liefdesleven kan krijgen en krijg je praktische oefeningen die je in het dagelijks leven kunt gebruiken.

Liefde leren we meestal door toevallige voorbeelden en verhalen, en vervolgens zijn we verbaasd dat het lang niet altijd geeft wat we ervan verwachten. Dus gaan we in deze workshop onderzoeken wat jouw liefdesverhaal is, hoe dat in je leven vorm krijgt en wat je verlangens zijn. En vervolgens of er een nieuwe betekenis van liefde mogelijk is, waarvoor je kunt kiezen en die je kunt gaan leven.

Deze workshop is zowel om je relatie te verrijken als je die hebt, als om te leren relateren als je geen relatie hebt. Omdat zowel stellen als singles meedoen, leren we van elkaar.

Maar het gaat niet alleen over liefdesrelaties, het kan ook je relatie met jezelf en met vrienden, familie en collega’s verrijken.

Meer informatie: https://www.tantratraining.nl/index.php/workshops-en-lezingen/hoe-tantra-je-liefdesleven-kan-verrijken
Aanmelden: https://www.tantratraining.nl/inschrhoetantra1