Introductietraining Verbindende Communicatie in je werk

Tijdstip: 20-04-2023 van 09:15 tot 16:30
Prijs: € 425,00 per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

“Hoe kun je communiceren met compassie zonder je eigen belang te vergeten?” “Is het mogelijk van conflict tot synergie te komen en van compromis tot win/win?” “Hoe kun je je hart laten spreken én tegelijkertijd oog houden voor je eigen behoeften en die van de organisatie?”

Tijdens deze intensieve tweedaagse training:

  • Vergroot je je sociale vaardigheden op het gebied van samenwerking en communicatie door de gereedschappen van Verbindende Communicatie in te zetten tijdens de gesprekken met collega’s, leidinggevenden, medewerkers, klanten en samenwerkingspartners.
  • Leer je je inleven (in de ander en jezelf) en verbinden met ieders diepere waarden en behoeftes (o.a. aanpassingsvermogen).
  • Krijg je helderheid over het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en de grenzen daarvan (zelfmanagement).
  • Ontwikkel je je vermogen om van (schijnbaar) tegengestelde belangen te komen tot oplossingen waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden (onderhandelen, probleemoplossend vermogen).

Het model van Verbindende of Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg, is de rode draad bij deze training. Daarnaast zullen Aikido-oefeningen worden ingezet om diverse communicatie-concepten te illustreren en fysiek te laten ervaren. Deelnemers gaan vooral zelf aan de slag met hun eigen werksituaties.

Meer informatie vind je op https://www.ai-opener.nl/introtrainingen/verbindende-communicatie-in-je-werk/