Kern en Spirit

Tijdstip: 04-02-2023 van 10:00 tot 16:30
Prijs: € 1950,00 per cursus
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Kom in beweging met deze unieke training

Heb je het gevoel dat je stagneert in je loopbaan of je persoonlijke leven? En wil je snel en doelgericht ervoor zorgen dat je in beweging komt, dan is de training Kern en Spirit écht wat voor jou!

Deze training is speciaal voor wie:

  • Een zelfbewuste stap voorwaarts wil zetten privé of in het werk.
  • Zich regelmatig vermoeid voelt of besluiteloos en daar verandering in wil brengen.
  • Wil begrijpen waarom we soms in onze ontwikkeling stagneren en met focus wil werken aan het oplossen van deze blokkades.
  • Zich energieker en bewuster wil voelen over zijn of haar doelen.

Wat houdt de training in?

Vaak leven we ongemerkt veel vanuit ons hoofd. Hoewel het denken een grote kracht is, schuilt ook het gevaar gestuurd te worden vanuit overlevingsmechanismen. Tijdens deze training ga je aan de slag met het ontwarren en oplossen van onverwerkte processen. Dit maakt ruimte vrij voor beweging, voor creativiteit en inventiviteit. De remstand waar je eerst onbewust op stond wordt omgezet in een versnelling.

Hoe gaan we dat doen?
Via energetisch werk maak je verbinding met je diepste zelf waardoor voelen, denken en handelen op één lijn komen. Dit bereiken we door een combinatie van diverse disciplines:

  • Ademwerk/ lichaamswerk
  • Opstellingen
  • Meditatie
  • Verdiepend inzicht via theorie van astrologie en chakra’s

De astrologie wordt selectief en geconcentreerd gebracht rondom ieders persoonlijke groeiprocessen en uitdaging. De chakra’s (energiestations) worden via meditatie en visualisatie persoonlijk ervaren. Bewustzijn van chakra’s geeft diepgang.

Wat maakt deze training uniek?
De training duurt een half jaar en biedt een zorgvuldige opbouw in je groeiproces. De concentratie op je eigen innerlijk geeft een dieper contact met je ziel. Deze training heeft de directheid om gericht naar iemands kern(kwaliteit) te gaan en je originaliteit te versterken. Wat ongrijpbaar leek blijkt opeens wel haalbaar.

Praktische informatie
De training is op tien zaterdagen 10.00 -16.30 uur waarbinnen pauzes en tweemaal een dinsdagavond online van 19.00 tot 21.00 uur.

Data: (2023) 14 en 28 januari, 04 en 18 februari, 04 en 18 maart, 08 en 15 april, 13 en 20 mei.

Kosten:  1950,-   dit is inclusief de literatuur.

Meer informatie
Dorien de Vries 06 21870656 info@doriendevries.com en Adrie van der Ven 06 21997900 a3vdv@xs4all.nl  tevens; 020 6830405 , voor het programma zie de websites www.doriendevries.com en   www.inzicht-in-levenspotentie.nl

 

De trainers

Dorien de Vries is psychosociaal- en natuurgeneeskundig therapeut. Tevens astroloog en zij geeft trainingen in systeemwerk zowel in groepen als individueel. Dorien zet zich in om je eigen kracht of hart-energie te laten winnen t.a.v. aangeleerde patronen of angst. Zij werkt vanuit haar boek ’Als herboren’

Adrie van der Ven is energetisch therapeut, auralezer en astroloog van beroep. Hij is docent in  astrologie en in chakra’s en is docent natuurgeneeskunde bij de Silverlinde.. Hij is auteur van ’Dynamiek van de chakra’s’, ’Van Akasha tot zout’, ’De twaalf tekens’ en ’Het helend vermogen van de dierenriem’.

Adrie van der Ven        Dorien de Vries

docenten-kern-spirit