Lef om lief te hebben (3 daagse, dag 2)

Tijdstip: 19-11-2023 van 10:00 tot 17:00
Prijs: € 494,00 per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Lef om Lief te hebben is een 1 of 3 -daagse workshop waarbij de verbinding met jezelf en de ander centraal staat. Dat je het lef hebt om jezelf beter te leren kennen. Dat je durft te voelen wat je tegenkomt in contact met de ander en daar authentiek naar handelen. Dat je bewust wordt van je eigen aandeel als het lastig of pijnlijk wordt binnen een relatie en daar verantwoordelijkheid voor neemt.

Mijn naam is Belle Stokhof. Al meer dan 10 jaar werk ik met veel liefde en plezier als gediplomeerd relatietherapeut.
Mijn liefde voor dit vak is ontstaan doordat ik zelf iedere keer tijdens liefdesrelaties heb ondervonden hoe lastig het kan zijn om me echt met de ander te verbinden. Dat als er ruzie was, de ander mij eigenlijk liet zien wat ik nog te doen had in mezelf en vice versa. Door zelfonderzoek, heb ik veel meer inzicht, begrip en compassie gekregen, waarom ik de dingen doe die ik doe en daardoor veel meer ruimte ontstaat voor de ander. De dans tussen geliefden van geven en nemen en daarin balans kunnen houden, blijft een van de lastigste en tevens waardevolste opgave die er voor koppels is. En als een van de partners het lef heeft zich open te stellen, door op zichzelf af te stemmen en gevoel toe te laten, wordt de ander (onbewust) uitgenodigd dat ook te doen. Hierdoor ontstaat er weer voorzichtig een opening om met elkaar contact te maken. En dat is weer een mooi begin.

De workshop is voor iedereen die het lef heeft naar zichzelf te kijken en wil leren om lief te hebben vanuit volle, (misschien deels onbenutte) potentie; Of je nu geen relatie hebt, of er net een is verbroken, of je net in een nieuwe relatie zit of al jaren bij elkaar bent dat maakt niet uit.

Meer informatie

Mail: mail@bellestokhof.nl
Telefoon: +31 646293229
Website: bellestokhof.nl