Live event ‘Transformeer Doen naar Laten’ met de wijsheid van de Gene Keys

Tijdstip: 17-04-2024 van 19:30 tot 22:00
Prijs: € 27,50 per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Live event ‘Transformeer Doen naar Laten’ met de wijsheid van de Gene Keys

In dit avondvullende programma krijg je een algemene inleiding in de rijke wijsheid van de Gene Keys én gaan we aan de slag met jullie persoonlijke Gene Keys, die je in je Hologenetische Profielkunt vinden (zie ook onder voor de link). De Gene Keys leren je dat wat er gebeurt in je leven, ergens in jouw energie verborgen zit en gezien wil worden. Door het werken met de Gene Keys word je je hier bewust van en leer je je leven lichter te maken.

Jouw Hologenetische Profiel met jouw unieke Gene Keys, kan dus jouw gids zijn. Het biedt een schat aan inzichten over je aangeleerde neigingen en hoe je deze terug kunt transformeren naar het leven vanuit jouw essentie. Dan leef je je hogere bedoeling, in je zijn, je relaties en in je werk. Een leven vanuit ontspanning en harmonie, waarin je creatieve flow vanzelfsprekend is!

Natuurlijk laten we je zien hoe je jouw Hologenetische Profiel kunt lezen, wat de belangrijkste aandachtspunten zijn en hoe je het kunt inzetten in je dag, om meer flow en creativiteit te ervaren. Hier gaan we alvast mee oefenen.

Uiteraard is er ook alle ruimte voor jouw vragen. Breng daarvoor jouw Hologentische Profiel mee, wat je kunt downloaden op https://genekeys.com/free-profile

Nieuwsgierig?
Neem alvast een kijkje op https://genekeysnederland.nl waar je iedere zes dagen een nieuwe Gene Keys podcast kunt beluisteren.

Facilitator/presentator Tanja en Nynke

25 jaar geleden stelde Tanja zichzelf voor het eerst de vraag: ‘Wie ben ik eigenlijk?’. Advaita Vedanta, non-dualiteit is haar school. Dit zijn dan ook altijd de uitgangspunten in de begeleiding en programma’s die ze geeft. De ontdekking van de Gene Keys, en het doorgronden daarvan is voor haar een megaverdieping geweest en nog steeds. Het maakt Zelfrealisatie tot iets menselijks en alledaags, voor iedereen dus. Een prachtig gereedschap wat zij iedereen wil aanreiken.

Bereikbaarheid Tanja

M: 06 423 432 70
W: www.tanjaverstappen.nl

E: tanja@tanjaverstappen.nl
Li: https://www.linkedin.com/in/tanja-verstappen-a83a4a108/

Fb: https://www.facebook.com/tanja.verstappen.beaseagull

Insta: https://www.instagram.com/tanja.verstappen/

Nynke begeleidt sinds 2000 mensen op hun ontwikkelpad. Met haar sterk invoelende gave en het praktisch maken van spirituele inzichten, geeft ze je handvatten, waardoor je groeit in zelfkennis, zelfvertrouwen en stabiliteit. Je opent je steeds meer voor het leven, en je bestemming wordt helderder met elke stap.

Bereikbaarheid Nynke

M: 06 21255184

W: www.soultouching.nu
E: info@soultouching.nu
Li: https://www.linkedin.com/in/nynkerinzema/

Fb: https://www.facebook.com/nynke.rinzema

Insta: https://www.instagram.com/nynkessoultouch/