Thuis je éigen plek creëren

Tijdstip: 09-11-2023 van 19:00 tot 21:30
Prijs: € 53 - € 107 per cursus van 2 avonden per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Tijdstip: 2 avonden: Do. 09-11 en 16-11 2023

Het ontbreekt je in huis aan een eigen plek waar je je terug kunt trekken om te ontspannen? Of je hebt net een burn-out achter de rug en wilt thuis tot rust en in balans komen?

Je leert doormiddel van eenvoudige stappen een eigen plek in huis te creëren om ‘je batterijen op te laden’.

Deze korte cursus behandeld een praktische kant van Feng Shui. Subtiele krachten en materialen kunnen invloed hebben op je welbevinden. Als je je bewust bent van de subtiele energieën om je heen, kun je met de inrichting je lichaam en geest positief stimuleren.

Voorkennis is geen vereiste.

Over de docente Ilona Kröber:
Ik geloof dat alles met elkaar is verbonden. Elk voorwerp, elk gevoel, elk levend wezen staat in relatie met al het andere én beïnvloedt elkaar. Dit ervaar ik zo vanuit mijn hoogsensitiviteit en mijn beroep. Ik zie me daarom als verbinder tussen jou als mens en de ruimte om ons heen.

Als holistisch interieurarchitecte en Feng Shui professional ben ik in staat om niet alleen esthetisch aantrekkelijke ruimtes te creëren, maar ook om de leefomgevingen & de therapieruimtes te verbeteren op een dieper niveau. Door aandacht te besteden aan zowel het fysieke als het energetische aspect van ruimtes creëer ik verzorgde oases van rust, die je levensvreugde versterkt en bijdraagt aan je welzijn.

Feng Shui is een oude Chinese praktijk die gericht is op het creëren van harmonie en balans in leefruimtes door rekening te houden met het stromen van energie, bekend als “chi”. Door deze principes toe te passen, creëer ik omgevingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust, evenwicht en positieve energie bevorderen.
In de cursus maak je kennis met de praktische kant van Feng Shui, toegepast op je eigen interieur.

06 42 162 786
ilona@setinmotion.eu
Website en Social media: https://www.setinmotion.eu, www.facebook.com/SetinmotionAmsterdam
Insta: setinmotionamsterdam