Workshop Tantrische relaties

Tijdstip: 11-02-2024 van 10:30 tot 17:00
Prijs: € 105,- per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Aanmelden Naar organisator


Informatie workshop:

Een intieme en verdiepende workshop voor stellen en gelegenheids-stellen
Inclusief tandava en kashmirische massage

Hoe kun je de liefde levend houden waar het ooit zo mooi mee begon? In deze workshop starten we bij de liefde en de chemie die de basis van een relatie is en onderzoeken we vervolgens hoe je dit elke keer opnieuw kunt creëren. Dat doen we door ons verlangen, onze emoties en overtuigingen en de liefde te onderzoeken.

Tantra daagt je uit om de illusie te doorzien dat een verlangen bevredigd moet worden, zodat je juist wel kunt genieten van het gevoel van verlangen zonder dat het pijn doet. En in vrijheid kunt onderzoeken met wie of wat je dit verlangen wilt verbinden.

Tantra daagt je uit om de illusie te doorzien dat liefde van buiten moet komen en er vanzelf moet zijn. Volgens het tantrisch boeddhisme is liefde een keuze en dit kun je oefenen. Je leert om je elke keer opnieuw te herinneren dat jij de liefde bent, onafhankelijk van de omgeving of je partner. Dat maakt je vrij om zowel alleen te zijn als in verbinding met je geliefde.

In het programma van deze dag komen de belangrijkste elementen van het geheim van de liefde, leer je genieten van het verlangen en ontdek je de tantrische kunst van het aanraken.
Doe je mee?
Veel liefs, Jan en Caroline, www.tantratraining.nl
Meer informatie: https://www.tantratraining.nl/index.php/workshops-en-lezingen/tantrische-relaties