Over de Roos

winkel de roos ©Karin Schlotke

 • LEKKER OP JE PLEK!

  Van mindfulness tot mediums, van retraites tot coaching, van yoga tot tantra… Het grootste lesaanbod op het gebied van bewustwording, yoga en meditatie vind je bij de Roos in Amsterdam!

  Loop gerust eens binnen in onze prachtige 19e-eeuwse villa aan het Vondelpark
  Bij de receptie vind je alles over de verschillende lessen en workshops, in het Theehuis kun je je hart ophalen met een lekker kopje thee of een stuk taart, en in de Winkel op de eerste verdieping is het altijd heerlijk rondneuzen! Mediteren kun je bij de Roos op elk moment  in de gratis stilteruimte.

  Wist je overigens dat je bij ons ook een ruimte kunt huren voor een training, vergadering of ‘high tea’?

 • fotoclaudiahendriks

 • DE ROOS VONDELPARK AMSTERDAM

winkel de roos ©Karin Schlotke

 • ÉÉN VAN DE GROOTSTE SPIRITUELE LOCATIES

  De Roos heeft een grote landelijke en regionale bekendheid als één van de grootste spirituele locaties in Nederland.

  de Roos is in 1984 opgericht en heeft daardoor een uitgebreid netwerk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ook onderhouden we goede contacten met de media. Dit geeft een goede ondersteuning voor je activiteiten.

  De Roos biedt een scala aan cursussen, zoals yoga, mindfulness, massage en nog veel meer. Ook vind je in De Roos een sfeervol Theehuis en een Winkel met een uitgebreid assortiment, van boeken tot cadeauartikelen. Wil je meer weten over de historie van ons prachtige pand? Klik hier >>

 • ORGANISATIE

  De Roos is een plek waar al bijna 30 jaar mensen komen en werken die op een bewuste, spirituele manier in het leven staan.

  Bij de Roos zijn 17 mensen in dienst en we krijgen hulp van 45 vrijwilligers. We hebben werknemers in loondienst, vrijwilligers en werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt.

  We houden bij het aannemen van onze werknemers rekening met sociale aspecten als herintrede in de arbeidsmarkt.

  Klik hieronder als je meer wilt weten over het gebouw of de medewerkers, en neem direct contact met ons op!

   

 • MISSIE VISIE

  De Roos is een actieve bron van energie: zij wil zoveel mogelijke mensen in contact brengen met verschillende facetten en stromingen van spiritualiteit.

  Een oase in de stad, waar mensen in alle rust en in een veilige omgeving, kunnen bouwen aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Een plek waar ontmoeting, ontdekking en verbinding leidt tot energie.

  De Roos is een kruispunt van ontwikkelingen op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Toegankelijk en tijdloos.

  Kenmerken: welkom, actueel, herkenbaar, laagdrempelig en inspirerend.

de roos ©Karin Schlotke

 • KUNST IN DE ROOS : EXPOSITIES

  kunstDe Kunstcommissie van de Roos organiseert zes maal per jaar een tentoonstelling. Je vindt de kunstwerken in de ruimten van het Theehuis, de gang naar het trappenhuis en bepaalde gangen op de eerste en soms ook tweede verdieping. Een deel van het tentoongestelde werk is te koop.

 • GEBOUW EN HISTORIE

  gebouw

 • STILTERUIMTE

  Stilteruimte-2014-1

  Even ontsnappen aan de hectiek van alledag?

  De gratis stilteruimte is een sfeervolle plek om je eventjes terug te trekken. Je kunt er in alle rust en stilte mediteren, of gewoon eventjes bijkomen.

  De ruimte is voor iedereen vrij toegankelijk tijdens openingstijden van de Roos. Loop gewoon binnen, laat je je schoenen op het parket? Meer informatie bij de receptie.

   

de roos ©ester Serrano

 • COLLEGA'S GEZOCHT!

  De Roos is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de diverse teams te versterken. Een leuke kans om te netwerken en je spiritueel te ontwikkelen. Deze functies zijn onbetaald. Klik hier voor meer info >>

 • MEDEWERKERS

  roos groepsfoto

 • ADRES, CONTACT EN OPENINGSTIJDEN

  CONTACT

de roos ©Karin Schlotke