Stenen en kristallen

Alle stenen en mineralen worden met zorg uitgezocht bij onze leveranciers. We bieden ze aan in ruwe vorm, getrommeld, geslepen en verwerkt als sieraden. Ze komen van over de hele wereld, onder andere uit Uruguay, India, Brazilië, Zuid-Afrika, Namibië, Congo, De Himalaya, Madagascar en Tsjechië.

Ruwe stenen

Onze ruwe stenen fonkelen je tegemoet! De kristalfacetten gaan een duet aan met de vele hoekjes en nissen in de winkelruimte. Kristalclusters, punten, regenbogen…

Wij informeren je graag over de energetische werking van de stenen. Een assortiment met diepgang! Nieuw binnen: diverse aurastenen als Angel Aura, Aqua Aura, Tangerine Aura, Tanzine Aura.

Knuffelstenen of trommelstenen

Gepolijste stenen worden knuffelstenen genoemd. Dit omdat ze zo lekker in de hand liggen en op het lichaam gedragen kunnen worden.

Een andere benaming is trommelstenen. In enorme trommels water met silicium schuren de stenen elkaar, als stenen in branding of rivier. De brede sortering presenteren wij in een natuurlijke sfeer op hout.

Tevens op voorraad een uitgebreid arsenaal aan geslepen stenen in de vorm van engelen, harten, bollen, eieren, druppels, ovalen en donuts… Wij leveren er prachtzakjes bij.

Hangertjes

We hebben onze hangertjes nu gepresenteerd op een magisch rad! Een uitgebreide range van meer dan 200 verschillende soorten, die stuk voor stuk worden uitgezocht bij onze leveranciers. Ze komen van over de hele wereld, zoals uit Uruguay, India, Brazilië, Zuid-Afrika, Namibië, Congo, De Himalaya, Madagascar en Tsjechië.