Verhuur

Jouw presentatie in stijl bij de Roos

Stichting de Roos verhuurt imposante en sfeervolle ruimtes in haar prachtige pand aan het Vondelpark te Amsterdam. De zalen zijn geschikt voor allerlei soorten trainingen, vergaderingen, cursussen, lessen of workshops.

We richten de zalen gratis voor je in naar wens! Kies uit verschillende soorten opstellingen van stoelen en tafels. Indien gewenst, compleet met audio/video apparatuur, een koffie- of luncharrangement. Vraag ook naar de mogelijkheden om één van onze sprekers of trainers in te huren voor je bedrijfsuitje.

Zaalverhuur is mogelijk per dag of dagdeel. Gedurende het weekend is de Roos alleen overdag geopend.

Meer weten? We staan je graag te woord! Bel 020 – 6890081

Zalen & Ruimtes

Extra faciliteiten

Reserveren

Promotie en bekendheid

De Roos geeft je graag alle ruimte om meer bekendheid te genereren voor je evenement. Je krijgt als huurder een eigen plekje in onze agenda, waar je mensen kunt vertellen over jezelf en je workshop of cursus.

Gebruik ook gerust ons prikbord en het folder rek bij de receptie. Of maak een vermelding op onze Facebookpagina. Je hebt het zelf in de hand! Ook leuk is om mee te doen aan de halfjaarlijkse Open Dag van de Roos.

Natuurlijk raden we je van harte aan om ook buiten de Roos te werken aan de PR. Gebruik je eigen netwerk en social media. Meer hulp nodig? Neem contact op met website@roos.nl.

Vragen over verhuur?

Bij de Roos vind je jouw perfecte locatie voor een workshop, training of andere activiteit. We hebben zalen in alle soorten en maten, in de opstelling die bij jouw evenement past. Heb je een ruimte gevonden? Reserveer deze dan en wij nemen snel contact met je op! Vergeet zeker niet te kijken bij de extra’s faciliteiten.

Meer vragen over verhuur? verhuur@roos.nl
Vragen over de website? website@roos.nl

Spoed?

De afdeling verhuur is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:30 uur op 020-6890081.