Verhuur

 • JOUW PRESENTATIE IN STIJL BIJ DE ROOS

  Stichting de Roos verhuurt imposante en sfeervolle ruimtes in haar prachtige pand aan het Vondelpark te Amsterdam. De zalen zijn geschikt voor allerlei soorten trainingen, vergaderingen, cursussen, lessen of workshops.

  We richten de zalen gratis voor je in naar wens! Kies uit verschillende soorten opstellingen van stoelen en tafels. Indien gewenst, compleet met audio/video apparatuur, een koffie- of luncharrangement. Vraag ook naar de mogelijkheden om één van onze sprekers of trainers in te huren voor je bedrijfsuitje.

  Zaalverhuur is mogelijk per dag of dagdeel. Gedurende het weekend is De Roos alleen overdag geopend. Meer weten? We staan je graag te woord! Ga naar het contactformulier of bel 020 – 6890081

 • BEKIJK ONZE PRACHTIGE SFEERVOLLE ZALEN

  ZALEN

 • WAT KOST HET? TARIEVEN ZAALVERHUUR

  PRIJZEN

 • _WEBSITE-SQUARE

 • RESERVEREN - VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

  RESERVEREN

 • EXTRA'S: BEAMERS, LUIDSPREKERS EN MEER

  EXTRAS

 • PROMOTIE EN BEKENDHEID EVENEMENTEN

  De Roos helpt je graag om meer bekendheid te genereren voor je evenement.

  Je krijgt als huurder een eigen plekje op de website van de Roos, waar je mensen kunt inlichten over je workshop of cursus. Ook kun je een vermelding maken op onze Facebookpagina… In combinatie met Twitter en onze nieuwsbrief is het online bereik van je evenement al snel duizenden mensen!

  Natuurlijk raden we je van harte aan om zelf ook te werken aan de PR. Gebruik je eigen netwerk en social media. Gebruik ons prikbord of de brochure display bij de receptie. Ook een aanrader is, om mee te doen aan de halfjaarlijkse Open Dag van de Roos.

 • CONTACT EN OPENINGSTIJDEN VERHUUR

  Wij helpen je graag aan de perfecte locatie voor een workshop, training of andere activiteit! Voor groepen kunnen we ook speciale arrangementen verzorgen.

  Klik hier voor het reserveringsformulier.
  Meer vragen over verhuur mail: verhuur@roos.nl
  Voor vragen over de website mail: website@roos.nl
  Afdeling Verhuur is ook telefonisch bereikbaar van
  maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur.

  De Roos biedt allerhande materialen om je evenement tot een succes te maken. Bovendien levert ons Theehuis een keur aan verse producten. Vraag naar de opties bij je reservering of klik hier >>