Winkel

winkel de roos ©Karin Schlotke

 • WELKOM IN DE WINKEL!

  De winkel van de Roos is een feest van geur en kleur. Een bezoek is een belevenis. Goede energie, een prettige sfeer en een zorgvuldig geselecteerd assortiment. Je vindt ons op de eerste verdieping van de Roos, in de voormalige salon van de villa (naast de serre). Je bent van harte welkom!

  Openingstijden Winkel:

  Maandag t/m vrijdag van 10:00 – 18:00
  Zaterdag van 10:00  17:30
  Z
  ondag van 11:00 – 17:30

 • EEN RIJKE KEUS!

  Onze sfeervolle winkel heeft de mooiste artikelen:

  Stenen & mineralen, boeken, yoga & mediatie, klankschalen, thingsha’s, wierook, essentiële oliën, natuurlijke verzorging, sieraden, inspirerende ansichtkaarten, mala’s, zoutlampen, dromenvangers, pendels, boeddhistische en hindoeïstische beeldjes. Onlangs zijn wij een afdeling sjamanisme gestart.

  Wij gaan voor eerlijke leveranciers die met toewijding hun producten verhandelen en produceren. Onze wieroken en verzorgingsproducten zijn natuurlijk. Onze sjamanistische artikelen bezield. Ons team licht je met plezier voor, en staat open om van je te leren!

winkel de roos ©Karin Schlotke

 • STENEN & KRISTALLEN

  kristallenAlle stenen en mineralen worden met zorg uitgezocht bij onze leveranciers. We bieden ze aan in ruwe vorm, getrommeld, geslepen en verwerkt als sieraden. Ze komen van over de hele wereld, onder andere uit Uruguay, India, Brazilië, Zuid-Afrika, Namibië, Congo, De Himalaya, Madagascar en Tsjechië. Klik hier voor de verschillende soorten.

 • SYLVIA: STERRENBEELD VISSEN

  Sylvia Zwijnenburg geeft  iedere eerste maandag van de maand informatie over sterrenbeelden en bijpassende edelstenen. (Credit video: Salto Tv, “Pareltjes in de Stad”).

  De sieraden van Sylvia (Atelier Oogh) zijn verkrijgbaar in de winkel van de Roos!

 • YOGA & MEDITATIE

  Wij ondersteunen je yoga- en zitactiviteiten graag!

  Alle soorten yogamatten, yogakussens, meditatie-
  kussens, meditatiebankjes, noem het maar op en de winkel van de Roos heeft het…

  Meer info over yoga & meditatie

winkel de roos ©Karin Schlotke

 • BOEKEN

  BOEKEN3kleinOnze winkel, oase van rust in de drukke stad, leent zich voor diepgang en dialoog. Onlangs hebben we onze boekafdeling opnieuw uitgebreid en ingedeeld.

  De catalogus geeft een mooie afspiegeling van de voorhoedes in bewustzijnsliteratuur, spiritualiteit en nieuwe tijd denken. Meer over boeken

 • GEUR, WIEROOK

  WIEROOKhalfKlik hier voor wierook, oliën en alles wat maar met geur te maken heeft!

winkel de roos ©Karin Schlotke

 • KLANK & MUZIEK

  KLANKSCHa

  Onze klankschalen vormen het kloppend hart van de winkel. Aansluitend bieden wij Thingsha’s aan van messing en brons. Daarnaast hebben we windgongen, belkoorden en sjamanistische ratels op voorraad. Meer weten, klik hier

 • SJAMANISME

  winkel de roosTrots zijn wij op onze ‘sjamanentafel’. Op een speciaal ontworpen boomstamtafel ligt een rijke variëteit aan natuurlijke materialen artefacten die sjamanistisch werk ondersteunen. Meer info >>

 • LOTUSLICHTJES

  CADEAU-halfIn de winkel vind je een range aan cadeauartikelen, van Lotuslichtjes tot Powerbeads, van Stearine Chakra geurkaarsen tot windgongen, Thanka’s, Mandala’s, Indiase parfums tot Raamhangers met kristal. Wij hebben een breed inkoopnetwerk, en we gaan graag voor je op zoek naar het gewenste product (020-6890436).