Verhuur

Jouw presentatie in stijl bij de Roos

Stichting de Roos verhuurt imposante en sfeervolle ruimtes in haar prachtige pand aan het Vondelpark te Amsterdam. De zalen zijn geschikt voor allerlei soorten trainingen, vergaderingen, cursussen, lessen of workshops.

We richten naar wens de zalen gratis voor je in! Kies uit verschillende soorten opstellingen van stoelen en tafels, matjes, meditatiekussens en meer. Indien gewenst, compleet met audio/video apparatuur en een koffie- of luncharrangement. Vraag naar de verschillende mogelijkheden die je misschien niet in ons standaard overzicht ziet staan. We denken graag met je mee en hebben diverse oplossingen.

Zaalverhuur is mogelijk per dagdeel, dag en doordeweeks zelfs inclusief de avond. Gedurende het weekend is de Roos alleen overdag geopend.

Meer weten? We staan je graag te woord! Bel of mail met Niels en Colette: verhuur@roos.nl of 020 – 6890081

Blauwe kamer de Roos

Promotie en bekendheid

De Roos geeft je graag alle ruimte om meer bekendheid te genereren voor je evenement. Je krijgt als huurder een eigen plekje in onze agenda, waar je mensen kunt vertellen over jezelf en je workshop of cursus.

Gebruik ook gerust ons prikbord en het folder rek bij de receptie voor een A5 flyer. Eventueel kan je vermeld worden op onze socials: Facebook, Instagram en Twitter. Je hebt het zelf in de hand! Of maak een vermelding op onze Facebookpagina. Je hebt het zelf in de hand! Ook leuk is om mee te doen aan onze promotionele activiteiten zoals een Open Dag of een speciale week..

Natuurlijk raden we je van harte aan om ook buiten de Roos te werken aan de PR. Gebruik je eigen netwerk en social media. Meer hulp nodig? Neem contact op met website@roos.nl.

Vragen over verhuur?

Bij de Roos vind je jouw perfecte locatie voor een workshop, training of andere activiteit. We hebben ruimtes in alle soorten en maten, in de opstelling die bij jouw evenement past. Heb je een ruimte gevonden? Reserveer deze dan en wij nemen snel contact met je op! Vergeet zeker niet te kijken bij de extra’s zoals faciliteiten.

Meer vragen over verhuur? verhuur@roos.nl of bel 020 – 6890081

Vragen over de website? website@roos.nl