Hooggevoelig èn geaard

Hooggevoelige personen ervaren vaak uitdagingen om in balans te blijven te midden van de overweldigende stroom aan prikkels in onze samenleving, vooral in sociale situaties. Ze zijn gevoelig voor de emoties van anderen en kunnen deze intens aanvoelen. Wanneer deze gevoeligheid overweldigend wordt en ze energetisch uitgeput raken, zoeken ze vaak hun toevlucht in hun gedachten. Hierdoor kunnen ze moeite hebben om in contact te blijven met hun emoties en hun lichaam, omdat deze worden overspoeld door externe energieën. Dit leidt tot een gebrek aan aarding.

Maar wat betekent het concreet om niet goed gegrond te zijn? Het betekent dat je je niet volledig verbonden voelt met de wereld om je heen, dat je jezelf regelmatig afvraagt waar je thuishoort. Het kan leiden tot twijfel over jezelf en je capaciteiten, en je kunt het gevoel hebben dat je tekortschiet. Soms leidt dit zelfs tot depressie en het gevoel dat je er niet toe doet.

Hoe kun je als hooggevoelige persoon goed geaard worden en blijven? Dat is het onderwerp van deze workshop.

Het antwoord begint met het gebruik van je hooggevoeligheid om je bewust te worden van de Aarde als een oud en wijs vrouwelijk wezen dat je liefdevol verwelkomt. Aarding houdt in dat je je hart opent voor de liefde van de Aarde. Dit is mogelijk wanneer je erkent dat de Aarde een warm en liefdevol bewustzijn bezit, en juist jij als hooggevoelige persoon bent in staat om dat te ontdekken.

Vanuit deze hernieuwde verbinding met de Aarde kun je krachtiger in de wereld staan en in contact blijven met jezelf.

Wij, Ellen en Gerrit, willen je graag ondersteunen bij het hervinden van een stevige en liefdevolle aarding en nodigen je uit om deel te nemen aan deze workshop, waarin we je begeleiden met meditaties, oefeningen en gezelligheid. Natuurlijk zal er ook muziek zijn, met dans en mantra zingen. Ontdek de vreugde van aarding!

Praktische info

Datum: zondag 21 januari 2024

Tijd: van 13:00 tot 17: 00 uur.

Locatie: De bijeenkomsten vinden plaats in de hoekkamer van het spiritueel centrum de Roos
Adres: P.C.  Hoofdstraat 183 in Amsterdam
1071 BW Amsterdam

Kosten: 125,- Euro

Maximaal: 12 personen

Opgave: mail@gerrit-gielen.net

Telefoonnummer: 0648379138

Gerrit Gielen (1956), spiritueel therapeut in ’s-Heereberg, biedt bezielende meditaties die je optillen naar een hoger niveau en je helpen om je licht te laten stralen. Hij is ook bekend als schrijver van artikelen over spiritualiteit, filosofie en psychologie, vertaald in diverse talen. Voor meer info: www.gerrit-gielen.net.

Ellen Worm, oorspronkelijk model en nu een bevlogen life coach in Nijmegen, begeleidt hooggevoelige individuen om zich veilig te voelen in hun eigen lichaam en innerlijke kracht te omarmen. Als schrijver voor verschillende publicaties belicht ze onderwerpen zoals hooggevoeligheid, persoonlijke groei en spiritualiteit. Bezoek www.lightworker.eu voor meer informatie.

WellWork in Collaboration workshop

WellWork in Collaboration workshop

Santjes Oomen en Felice Derkinderen organiseren een transformerende WellWork in Collaboration dag in de Roos. Met behulp van storytelling, archetypen, lichaamsbewustijn en klank brengen ze samen met Laika Buser beweging in thema’s die de deelnemers inbrengen.

WellWork gaat over luisteren, herinneren en verbinden. We creëren rituelen die helpen om verbinding te maken met onze wortels, met waar we thuishoren en met wat het betekent om onze gaven te delen. Met de cyclische informatie van het wiel van de vier windrichtingen en inzichten die zich ontvouwen vanuit het Found in Transition wiel (81 symbolisch-archetypische beelden die Santjes schilderde) stellen we middelen beschikbaar die jouw plek op het levenswiel ondersteunen en versterken.

Deze workshop vindt plaats op zondag 29 oktober 2023 van 10.00 tot 17.00 uur in de Grote Zolder van de Roos en de kosten voor het dagprogramma zijn 160 euro inclusief lunch. De voertaal is Engels, maar vertaling naar het Nederlands is mogelijk. Er kan contant betaald worden op de dag zelf, maar aanmelden via EventBrite is noodzakelijk (vink in dat geval na ‘Check out’, de optie ‘Pay at the door’ aan):
https://www.eventbrite.com/e/wellwork-in-collaboration-workshop-tickets-685332336467

Over de facilitators van deze workshop:

Santjes Oomen, creator & initiator van WellWork

In haar holistische praktijk combineert Santjes al meer dan dertig jaar oosterse en westerse genezingsmethoden om geblokkeerde levensenergie – vaak de oorzaak van lichamelijk, emotioneel en/of psychisch ongemak – weer te laten stromen, en de verschillende delen in ons mens-zijn weer met elkaar in verbinding te brengen.

Naast haar individuele praktijk begeleidt Santjes sinds 1995 ook groepen. Spirit in Practice cirkels voor mensen die graag in verbinding leven en hun spiritualiteit én hun dromen onderdeel kunnen laten zijn van het dagelijks leven. Haar fascinatie voor ervaringen waar de lichamelijke wereld en de droomwereld elkaar ontmoeten, onderzoekt en uit ze in multimedia sculpturen en schilderijen. In WellWork komen al deze verschillende werkwijzen en inzichten eindeloos samen. De bron blijft zich vullen!

www.wellwork.info

 

Felice Derkinderen, facilitator & coach

Felice koestert een levendig enthousiasme waarmee ze haar diepe inzichten in archetypen, mythen en symbolen deelt. Haar decennialange opgedane kennis van oosterse en westerse wijsheidstradities komt samen in de groepstrainingen en individuele coachingsessies die ze geeft en in de beschouwende artikelen die ze schrijft.

Haar begeleiding is gericht op het verkennen van gebieden die onder de oppervlakte liggen, om zo een completer beeld te laten ontstaan. Ze nodigt mensen uit om thuis te komen bij hun essentiële innerlijke kwaliteiten, zodat ze in verbinding hiermee kunnen leven en handelen. Want werkelijke verandering komt van binnenuit.

www.essencecoaching.nl

 

Laika Buser, Prayala & Restorative yogadocent

Laika combineert in haar lessen Prayala en Restorative yogatechnieken om zowel kracht als herstel en ontspanning te bevorderen. Ze heeft ervaring met het lesgeven aan mensen van alle leeftijden en achtergronden, van jonge professionele dansers tot ouderen met beperkte kennis en bewegingsvrijheid.

Haar academische kennis van literatuurwetenschap en culturele analyse, en ervaring met storytelling, symbolen en mythen vormen de basis voor haar bewegingspraktijk. Ze gebruikt beweging om mensen te ondersteunen bij inzicht krijgen in beperkende persoonlijke verhalen, en laat zien hoe deze te transformeren in inspirerende gedachtes die groei en een gevoel van vrijheid en veerkracht mogelijk maken.

www.laikalucent.com

Vitale leefomgeving in je huis

Tijdstip: 6 avonden: Woe. 10-01-2024, 17-01, 24-01, 31-01, 07-02 en 14-02-2024

Wil je niet alleen gezonder maar ook vitaler leven? Wil je je helemaal thuisvoelen en tot rust komen in je eigen huis?

Wil je weten hoe je het beste je meubilair kunt plaatsen en welke kleuren erbij passen?

Deze cursus behandeldt de praktische kanten van Feng Shui gericht op je eigen interieur.
Subtiele energieën en materialen kunnen invloed hebben op je welbevinden. Als je je bewust bent van de subtiele energieën om je heen, kun je met de inrichting je lichaam en geest positief stimuleren.

Tijdens Elke les wordt een onderwerp behandeld, die je daarna thuis praktisch gaat toepassen!

1: Inleiding in Feng Shui: de plattegrond van je huis kunnen zien als spiegel van je ziel.
2: Verbinden met je huis: voor altijd thuis welkom voelen.
3: De invloed van een opgeruimde & sfeervolle slaapkamer op je slaap en je relatie.
4: In balans komen door een nieuwe ruimte-indeling van je woonkamer.
5: Doormiddel van je geboortedatum (Nine Star Ki) een eigen plek in huis creëren.
6: Een ruimtelijk kleurgebruik die bij jou past.

Over de docente Ilona Kröber:
Ik geloof dat alles met elkaar is verbonden. Elk voorwerp, elk gevoel, elk levend wezen staat in relatie met al het andere én beïnvloedt elkaar. Dit ervaar ik zo vanuit mijn hoogsensitiviteit en mijn beroep. Ik zie me daarom als verbinder tussen jou als mens en de ruimte om ons heen.

Als holistisch interieurarchitecte en Feng Shui professional ben ik in staat om niet alleen esthetisch aantrekkelijke ruimtes te creëren, maar ook om de leefomgevingen & de therapieruimtes te verbeteren op een dieper niveau. Door aandacht te besteden aan zowel het fysieke als het energetische aspect van ruimtes creëer ik verzorgde oases van rust, die je levensvreugde versterkt en bijdraagt aan je welzijn.

Feng Shui is een oude Chinese praktijk die gericht is op het creëren van harmonie en balans in leefruimtes door rekening te houden met het stromen van energie, bekend als “chi”. Door deze principes toe te passen, creëer ik omgevingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust, evenwicht en positieve energie bevorderen.
In de cursus maak je kennis met de praktische kant van Feng Shui, toegepast op je eigen interieur.

06 42 162 786
ilona@setinmotion.eu
Website en Social media: https://www.setinmotion.eu, www.facebook.com/SetinmotionAmsterdam
Insta: setinmotionamsterdam

Vitale leefomgeving in je huis

Tijdstip: 6 avonden: Woe. 10-01-2024, 17-01, 24-01, 31-01, 07-02 en 14-02-2024

Wil je niet alleen gezonder maar ook vitaler leven? Wil je je helemaal thuisvoelen en tot rust komen in je eigen huis?

Wil je weten hoe je het beste je meubilair kunt plaatsen en welke kleuren erbij passen?

Deze cursus behandeldt de praktische kanten van Feng Shui gericht op je eigen interieur.
Subtiele energieën en materialen kunnen invloed hebben op je welbevinden. Als je je bewust bent van de subtiele energieën om je heen, kun je met de inrichting je lichaam en geest positief stimuleren.

Tijdens Elke les wordt een onderwerp behandeld, die je daarna thuis praktisch gaat toepassen!

1: Inleiding in Feng Shui: de plattegrond van je huis kunnen zien als spiegel van je ziel.
2: Verbinden met je huis: voor altijd thuis welkom voelen.
3: De invloed van een opgeruimde & sfeervolle slaapkamer op je slaap en je relatie.
4: In balans komen door een nieuwe ruimte-indeling van je woonkamer.
5: Doormiddel van je geboortedatum (Nine Star Ki) een eigen plek in huis creëren.
6: Een ruimtelijk kleurgebruik die bij jou past.

Over de docente Ilona Kröber:
Ik geloof dat alles met elkaar is verbonden. Elk voorwerp, elk gevoel, elk levend wezen staat in relatie met al het andere én beïnvloedt elkaar. Dit ervaar ik zo vanuit mijn hoogsensitiviteit en mijn beroep. Ik zie me daarom als verbinder tussen jou als mens en de ruimte om ons heen.

Als holistisch interieurarchitecte en Feng Shui professional ben ik in staat om niet alleen esthetisch aantrekkelijke ruimtes te creëren, maar ook om de leefomgevingen & de therapieruimtes te verbeteren op een dieper niveau. Door aandacht te besteden aan zowel het fysieke als het energetische aspect van ruimtes creëer ik verzorgde oases van rust, die je levensvreugde versterkt en bijdraagt aan je welzijn.

Feng Shui is een oude Chinese praktijk die gericht is op het creëren van harmonie en balans in leefruimtes door rekening te houden met het stromen van energie, bekend als “chi”. Door deze principes toe te passen, creëer ik omgevingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust, evenwicht en positieve energie bevorderen.
In de cursus maak je kennis met de praktische kant van Feng Shui, toegepast op je eigen interieur.

06 42 162 786
ilona@setinmotion.eu
Website en Social media: https://www.setinmotion.eu, www.facebook.com/SetinmotionAmsterdam
Insta: setinmotionamsterdam

Vitale leefomgeving in je huis

Tijdstip: 6 avonden: Woe. 10-01-2024, 17-01, 24-01, 31-01, 07-02 en 14-02-2024

Wil je niet alleen gezonder maar ook vitaler leven? Wil je je helemaal thuisvoelen en tot rust komen in je eigen huis?

Wil je weten hoe je het beste je meubilair kunt plaatsen en welke kleuren erbij passen?

Deze cursus behandeldt de praktische kanten van Feng Shui gericht op je eigen interieur.
Subtiele energieën en materialen kunnen invloed hebben op je welbevinden. Als je je bewust bent van de subtiele energieën om je heen, kun je met de inrichting je lichaam en geest positief stimuleren.

Tijdens Elke les wordt een onderwerp behandeld, die je daarna thuis praktisch gaat toepassen!

1: Inleiding in Feng Shui: de plattegrond van je huis kunnen zien als spiegel van je ziel.
2: Verbinden met je huis: voor altijd thuis welkom voelen.
3: De invloed van een opgeruimde & sfeervolle slaapkamer op je slaap en je relatie.
4: In balans komen door een nieuwe ruimte-indeling van je woonkamer.
5: Doormiddel van je geboortedatum (Nine Star Ki) een eigen plek in huis creëren.
6: Een ruimtelijk kleurgebruik die bij jou past.

Over de docente Ilona Kröber:
Ik geloof dat alles met elkaar is verbonden. Elk voorwerp, elk gevoel, elk levend wezen staat in relatie met al het andere én beïnvloedt elkaar. Dit ervaar ik zo vanuit mijn hoogsensitiviteit en mijn beroep. Ik zie me daarom als verbinder tussen jou als mens en de ruimte om ons heen.

Als holistisch interieurarchitecte en Feng Shui professional ben ik in staat om niet alleen esthetisch aantrekkelijke ruimtes te creëren, maar ook om de leefomgevingen & de therapieruimtes te verbeteren op een dieper niveau. Door aandacht te besteden aan zowel het fysieke als het energetische aspect van ruimtes creëer ik verzorgde oases van rust, die je levensvreugde versterkt en bijdraagt aan je welzijn.

Feng Shui is een oude Chinese praktijk die gericht is op het creëren van harmonie en balans in leefruimtes door rekening te houden met het stromen van energie, bekend als “chi”. Door deze principes toe te passen, creëer ik omgevingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust, evenwicht en positieve energie bevorderen.
In de cursus maak je kennis met de praktische kant van Feng Shui, toegepast op je eigen interieur.

06 42 162 786
ilona@setinmotion.eu
Website en Social media: https://www.setinmotion.eu, www.facebook.com/SetinmotionAmsterdam
Insta: setinmotionamsterdam

Vitale leefomgeving in je huis

Tijdstip: 6 avonden: Woe. 10-01-2024, 17-01, 24-01, 31-01, 07-02 en 14-02-2024

Wil je niet alleen gezonder maar ook vitaler leven? Wil je je helemaal thuisvoelen en tot rust komen in je eigen huis?

Wil je weten hoe je het beste je meubilair kunt plaatsen en welke kleuren erbij passen?

Deze cursus behandeldt de praktische kanten van Feng Shui gericht op je eigen interieur.
Subtiele energieën en materialen kunnen invloed hebben op je welbevinden. Als je je bewust bent van de subtiele energieën om je heen, kun je met de inrichting je lichaam en geest positief stimuleren.

Tijdens Elke les wordt een onderwerp behandeld, die je daarna thuis praktisch gaat toepassen!

1: Inleiding in Feng Shui: de plattegrond van je huis kunnen zien als spiegel van je ziel.
2: Verbinden met je huis: voor altijd thuis welkom voelen.
3: De invloed van een opgeruimde & sfeervolle slaapkamer op je slaap en je relatie.
4: In balans komen door een nieuwe ruimte-indeling van je woonkamer.
5: Doormiddel van je geboortedatum (Nine Star Ki) een eigen plek in huis creëren.
6: Een ruimtelijk kleurgebruik die bij jou past.

Over de docente Ilona Kröber:
Ik geloof dat alles met elkaar is verbonden. Elk voorwerp, elk gevoel, elk levend wezen staat in relatie met al het andere én beïnvloedt elkaar. Dit ervaar ik zo vanuit mijn hoogsensitiviteit en mijn beroep. Ik zie me daarom als verbinder tussen jou als mens en de ruimte om ons heen.

Als holistisch interieurarchitecte en Feng Shui professional ben ik in staat om niet alleen esthetisch aantrekkelijke ruimtes te creëren, maar ook om de leefomgevingen & de therapieruimtes te verbeteren op een dieper niveau. Door aandacht te besteden aan zowel het fysieke als het energetische aspect van ruimtes creëer ik verzorgde oases van rust, die je levensvreugde versterkt en bijdraagt aan je welzijn.

Feng Shui is een oude Chinese praktijk die gericht is op het creëren van harmonie en balans in leefruimtes door rekening te houden met het stromen van energie, bekend als “chi”. Door deze principes toe te passen, creëer ik omgevingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust, evenwicht en positieve energie bevorderen.
In de cursus maak je kennis met de praktische kant van Feng Shui, toegepast op je eigen interieur.

06 42 162 786
ilona@setinmotion.eu
Website en Social media: https://www.setinmotion.eu, www.facebook.com/SetinmotionAmsterdam
Insta: setinmotionamsterdam

Vitale leefomgeving in je huis

Tijdstip: 6 avonden: Woe. 10-01-2024, 17-01, 24-01, 31-01, 07-02 en 14-02-2024

Wil je niet alleen gezonder maar ook vitaler leven? Wil je je helemaal thuisvoelen en tot rust komen in je eigen huis?

Wil je weten hoe je het beste je meubilair kunt plaatsen en welke kleuren erbij passen?

Deze cursus behandeldt de praktische kanten van Feng Shui gericht op je eigen interieur.
Subtiele energieën en materialen kunnen invloed hebben op je welbevinden. Als je je bewust bent van de subtiele energieën om je heen, kun je met de inrichting je lichaam en geest positief stimuleren.

Tijdens Elke les wordt een onderwerp behandeld, die je daarna thuis praktisch gaat toepassen!

1: Inleiding in Feng Shui: de plattegrond van je huis kunnen zien als spiegel van je ziel.
2: Verbinden met je huis: voor altijd thuis welkom voelen.
3: De invloed van een opgeruimde & sfeervolle slaapkamer op je slaap en je relatie.
4: In balans komen door een nieuwe ruimte-indeling van je woonkamer.
5: Doormiddel van je geboortedatum (Nine Star Ki) een eigen plek in huis creëren.
6: Een ruimtelijk kleurgebruik die bij jou past.

Over de docente Ilona Kröber:
Ik geloof dat alles met elkaar is verbonden. Elk voorwerp, elk gevoel, elk levend wezen staat in relatie met al het andere én beïnvloedt elkaar. Dit ervaar ik zo vanuit mijn hoogsensitiviteit en mijn beroep. Ik zie me daarom als verbinder tussen jou als mens en de ruimte om ons heen.

Als holistisch interieurarchitecte en Feng Shui professional ben ik in staat om niet alleen esthetisch aantrekkelijke ruimtes te creëren, maar ook om de leefomgevingen & de therapieruimtes te verbeteren op een dieper niveau. Door aandacht te besteden aan zowel het fysieke als het energetische aspect van ruimtes creëer ik verzorgde oases van rust, die je levensvreugde versterkt en bijdraagt aan je welzijn.

Feng Shui is een oude Chinese praktijk die gericht is op het creëren van harmonie en balans in leefruimtes door rekening te houden met het stromen van energie, bekend als “chi”. Door deze principes toe te passen, creëer ik omgevingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust, evenwicht en positieve energie bevorderen.
In de cursus maak je kennis met de praktische kant van Feng Shui, toegepast op je eigen interieur.

06 42 162 786
ilona@setinmotion.eu
Website en Social media: https://www.setinmotion.eu, www.facebook.com/SetinmotionAmsterdam
Insta: setinmotionamsterdam

Mindfulness training (ENG and Dutch)

Voel je je geleefd door je volle agenda, je to do-lijst en al je verantwoordelijkheden en verplichtingen? Je hele leven omgooien wil je niet. Je zoekt naar tools om met de stress in je hoofd en de onrust in je leven om te gaan. Zodat je rust in je hoofd komt en je keuzes kunt maken die beter bij jou en de situatie passen. Zodat je meer geniet van het leven en toekomt aan de dingen die jou voldoening geven.

Als jij je hierin herkent, dan kan de mindfulnesstraining van MettaMind je helpen.

Mindfulness leert je om (stressvolle) gedachten en emoties te laten gaan, als wolkjes die aan de hemel voorbij gaan. Daardoor kun je beter met prikkels omgaan en ben je meer ‘in het moment’. In plaats van altijd maar in je hoofd met zorgen over de toekomst en gepieker over het verleden.

Ook ga je inzicht in je denk en gedragspatronen krijgen. Dat helpt je om (stressvolle) situaties beter beantwoorden en keuzes te maken die beter bij jou en bij de situatie passen. Zoals bijvoorbeeld vaker nee zeggen, de lat wat lager leggen, niet zo bang zijn om fouten te maken, je niet zo uit balans laten brengen door alles wat op je afkomt

OPZET MINDFULNESSTRAINING

De training bestaat uit 8 sessies van 2 ½ uur. We doen meditatieoefeningen, er is educatie, uitwisseling van ervaringen en je krijgt een werkboek mee met audiobestanden om thuis mee te oefenen.

Ook is er een oefendag van 4 uur waarin je goed de rustgevende werking van mindfulness zult ervaren en je nog dichter bij jezelf kunt komen. Voor veel deelnemers is dit hèt moment dat het ‘mindfulness-kwartje’ valt.

WAT KRIJG JE:
• 8 sessies van 2½ uur van 19:00 – 21:30 uur
• Oefendag van 10:00 – 14:00 uur
• Werkboek MBSR Mindfulnesstraining met educatie en oefeningen
• Handboek De Metta Cirkel >
• 4 Audiobestanden voor thuis oefenen
• Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten

JOUW INVESTERING
• Particulieren: € 425,- (excl. btw. Incl. wordt dat € 514,25).

De MBSR mindfulnesstraining wordt vergoed door verzekeraars, soms wel tot een bedrag van € 350,-, mits het in je pakket zit. Je kunt het nakijken op zorgwijzer.nl

JOUW TRAINER
De training wordt gegeven door Wineke van Aken. Wineke geeft al bijna vijftien jaar mindfulnesstrainingen in De Roos. Zij heeft een achtergrond als (marketingcommunicatie) adviseur en voelt daardoor heel goed aan wat jij en de groep nodig hebben. Ze kwam via de sportschool in aanraking met yoga en daarna al gauw met meditatie en mindfulness. Het hielp haar om met de stressvolle wereld van de consultancy om te gaan.

Geënthousiasmeerd door de kracht van deze Oosterse techniek ging ze studeren bij de beste leraren, volgende stilte retraites, workshops en trainersopleidingen. Daarna richtte ze MettaMind op om met training, coaching en retraites de mindfulness meditatietechniek te delen die haar zoveel heeft gebracht. Haar stijl is vriendelijk en ontspannen, soms met een vleugje humor.

Meer info:

https://mettamind.nl/mbsr-mindfulnesstraining/

Mindfulness training (ENG and Dutch)

Voel je je geleefd door je volle agenda, je to do-lijst en al je verantwoordelijkheden en verplichtingen? Je hele leven omgooien wil je niet. Je zoekt naar tools om met de stress in je hoofd en de onrust in je leven om te gaan. Zodat je rust in je hoofd komt en je keuzes kunt maken die beter bij jou en de situatie passen. Zodat je meer geniet van het leven en toekomt aan de dingen die jou voldoening geven.

Als jij je hierin herkent, dan kan de mindfulnesstraining van MettaMind je helpen.

Mindfulness leert je om (stressvolle) gedachten en emoties te laten gaan, als wolkjes die aan de hemel voorbij gaan. Daardoor kun je beter met prikkels omgaan en ben je meer ‘in het moment’. In plaats van altijd maar in je hoofd met zorgen over de toekomst en gepieker over het verleden.

Ook ga je inzicht in je denk en gedragspatronen krijgen. Dat helpt je om (stressvolle) situaties beter beantwoorden en keuzes te maken die beter bij jou en bij de situatie passen. Zoals bijvoorbeeld vaker nee zeggen, de lat wat lager leggen, niet zo bang zijn om fouten te maken, je niet zo uit balans laten brengen door alles wat op je afkomt

OPZET MINDFULNESSTRAINING

De training bestaat uit 8 sessies van 2 ½ uur. We doen meditatieoefeningen, er is educatie, uitwisseling van ervaringen en je krijgt een werkboek mee met audiobestanden om thuis mee te oefenen.

Ook is er een oefendag van 4 uur waarin je goed de rustgevende werking van mindfulness zult ervaren en je nog dichter bij jezelf kunt komen. Voor veel deelnemers is dit hèt moment dat het ‘mindfulness-kwartje’ valt.

WAT KRIJG JE:
• 8 sessies van 2½ uur van 19:00 – 21:30 uur
• Oefendag van 10:00 – 14:00 uur
• Werkboek MBSR Mindfulnesstraining met educatie en oefeningen
• Handboek De Metta Cirkel >
• 4 Audiobestanden voor thuis oefenen
• Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten

JOUW INVESTERING
• Particulieren: € 425,- (excl. btw. Incl. wordt dat € 514,25).

De MBSR mindfulnesstraining wordt vergoed door verzekeraars, soms wel tot een bedrag van € 350,-, mits het in je pakket zit. Je kunt het nakijken op zorgwijzer.nl

JOUW TRAINER
De training wordt gegeven door Wineke van Aken. Wineke geeft al bijna vijftien jaar mindfulnesstrainingen in De Roos. Zij heeft een achtergrond als (marketingcommunicatie) adviseur en voelt daardoor heel goed aan wat jij en de groep nodig hebben. Ze kwam via de sportschool in aanraking met yoga en daarna al gauw met meditatie en mindfulness. Het hielp haar om met de stressvolle wereld van de consultancy om te gaan.

Geënthousiasmeerd door de kracht van deze Oosterse techniek ging ze studeren bij de beste leraren, volgende stilte retraites, workshops en trainersopleidingen. Daarna richtte ze MettaMind op om met training, coaching en retraites de mindfulness meditatietechniek te delen die haar zoveel heeft gebracht. Haar stijl is vriendelijk en ontspannen, soms met een vleugje humor.

Meer info:

https://mettamind.nl/mbsr-mindfulnesstraining/

Mindfulness training (ENG and Dutch)

Voel je je geleefd door je volle agenda, je to do-lijst en al je verantwoordelijkheden en verplichtingen? Je hele leven omgooien wil je niet. Je zoekt naar tools om met de stress in je hoofd en de onrust in je leven om te gaan. Zodat je rust in je hoofd komt en je keuzes kunt maken die beter bij jou en de situatie passen. Zodat je meer geniet van het leven en toekomt aan de dingen die jou voldoening geven.

Als jij je hierin herkent, dan kan de mindfulnesstraining van MettaMind je helpen.

Mindfulness leert je om (stressvolle) gedachten en emoties te laten gaan, als wolkjes die aan de hemel voorbij gaan. Daardoor kun je beter met prikkels omgaan en ben je meer ‘in het moment’. In plaats van altijd maar in je hoofd met zorgen over de toekomst en gepieker over het verleden.

Ook ga je inzicht in je denk en gedragspatronen krijgen. Dat helpt je om (stressvolle) situaties beter beantwoorden en keuzes te maken die beter bij jou en bij de situatie passen. Zoals bijvoorbeeld vaker nee zeggen, de lat wat lager leggen, niet zo bang zijn om fouten te maken, je niet zo uit balans laten brengen door alles wat op je afkomt

OPZET MINDFULNESSTRAINING

De training bestaat uit 8 sessies van 2 ½ uur. We doen meditatieoefeningen, er is educatie, uitwisseling van ervaringen en je krijgt een werkboek mee met audiobestanden om thuis mee te oefenen.

Ook is er een oefendag van 4 uur waarin je goed de rustgevende werking van mindfulness zult ervaren en je nog dichter bij jezelf kunt komen. Voor veel deelnemers is dit hèt moment dat het ‘mindfulness-kwartje’ valt.

WAT KRIJG JE:
• 8 sessies van 2½ uur van 19:00 – 21:30 uur
• Oefendag van 10:00 – 14:00 uur
• Werkboek MBSR Mindfulnesstraining met educatie en oefeningen
• Handboek De Metta Cirkel >
• 4 Audiobestanden voor thuis oefenen
• Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten

JOUW INVESTERING
• Particulieren: € 425,- (excl. btw. Incl. wordt dat € 514,25).

De MBSR mindfulnesstraining wordt vergoed door verzekeraars, soms wel tot een bedrag van € 350,-, mits het in je pakket zit. Je kunt het nakijken op zorgwijzer.nl

JOUW TRAINER
De training wordt gegeven door Wineke van Aken. Wineke geeft al bijna vijftien jaar mindfulnesstrainingen in De Roos. Zij heeft een achtergrond als (marketingcommunicatie) adviseur en voelt daardoor heel goed aan wat jij en de groep nodig hebben. Ze kwam via de sportschool in aanraking met yoga en daarna al gauw met meditatie en mindfulness. Het hielp haar om met de stressvolle wereld van de consultancy om te gaan.

Geënthousiasmeerd door de kracht van deze Oosterse techniek ging ze studeren bij de beste leraren, volgende stilte retraites, workshops en trainersopleidingen. Daarna richtte ze MettaMind op om met training, coaching en retraites de mindfulness meditatietechniek te delen die haar zoveel heeft gebracht. Haar stijl is vriendelijk en ontspannen, soms met een vleugje humor.

Meer info:

https://mettamind.nl/mbsr-mindfulnesstraining/