Basis elementen voor een happy body

Tijdstip: 26-08-2023 van 14:00 tot 16:00
Prijs: € 39,00 per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Meld je voor 11 juni aan voor de workshop en ontvang 20% korting!

Een Happy Body betekent rust en ontspanning. Je blijft in balans of je weet hoe je jezelf weer in balans kunt brengen. Geluk ervaren wij momenten, maar niet aan een stuk door. We leren rust terug te brengen in ons lichaam en in ons leven. Door samen te werken met ons lichaam kunnen wij het erkennen als onze grootste tool op aarde. Ons lichaam communiceert ieder moment van de dag met ons. Zo geeft het je bijvoorveeld aan wanneer je eten of drinken nodig hebt, helpt je met dagelijkse bezigheden en wanneer het tijd is om naar bed te gaan. Daarnaast creëer en manifesteer je ieder moment van de dag en dit kan niet zonder je lichaam. Je gedachtes, je innerlijke wereld, je ego en je emotionele lichaam helpen je hierbij.

Tijdens de workshop “basis elementen voor een happy body”, maken we opnieuw verbinding met ons lichaam. Om je happy body te omarmen beginnen we bij het begin. We ruimen op wat opgeruimd mag worden en we kijken naar wat zich aan diend op dit moment en wat losgelaten wilt worden. Dat wil zeggen dat we beginnen met aantekeningen maken van bijvoorbeeld gevoelens, angsten of boosheid die je bij je draagt. En zonder daar te diep op in te gaan, doen we gezamelijk een eenvoudige oefening en opvolgende oefeningen die je leren hoe je dit oplost. Ook zullen we oefeningen doen om volledig in ontspanning te komen. Door deze oefeningen te doen verhoog je je persoonlijke frequentie.

Zoals het leven is ingedeeld steunt het je “happy body” van nature niet, het kan tegen je werken en vaak overvalt het leven ons ook. Daarom geef ik deze workshop, zodat jij bewust kan kiezen wat je tot je neemt en herkent wanneer iets opgeruimd wilt worden en hoe je dat doet.

De workshop heeft een mystiek tintje, sinds wij innerlijk en energetisch werk zullen doen.

De oefeningen die we gaan doen neem je voor altijd met je mee en kan je altijd toepassen op ieder moment van de dag. Je kan het zien als een reis naar je “pure innerlijke” zelf.

In deze workshop komen we samen in liefde voor ons lichaam.

Meer informatie:

0681197465