Beweeg vrij in liefde

Tijdstip: 08-04-2023 van 11:00 tot 16:00
Prijs: € pilotprijs van 400 euro per cursus
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Merk jij dat je binnen relaties de neiging hebt om jezelf te verliezen? Dat het niet altijd lukt om je authentieke zelf in te brengen? Om uit te spreken wat je nodig hebt en wat je verlangt? Je voelt je vaak alleen: onvoldoende ondersteund, gezien en ontmoet.

Meestal vind dit ‘verlies van jezelf’ op jonge leeftijd plaats wanneer je niet in staat bent jezelf te dragen. Of niet die ondersteuning van je ouders hebt ontvangen. Dan kun je niet anders dan wegkijken, bevriezen, dissociëren of je aan te passen aan anderen. Nu voel je dat het tijd is om het anders te doen. Je wil meer contact met je eigen gevoelsleven, je lichaam en je verlangens.

Met een intieme groep van vier vrouwen gaan we in 6 bijeenkomsten, gedurende een periode van 5 maanden, jouw patroon doorbreken om de liefde weer te laten stromen. Zo kan je vanuit vanuit gelijkwaardigheid verbindingen aangaan in je leven. We gaan weer luisteren naar onszelf. Wat vertelt ons lijf? Wat vertellen onze emoties? En hoe kan ik aanwezig blijven: in verbinding met mijzelf en de ander?

De investering in (jezelf) is 700 euro. Ik bied dit traject nu tijdelijk aan voor de pilotprijs van 400 euro.
Locatie 1: Centrum de Roos te Amsterdam op Zaterdag 4 maart, Zaterdag 8 april, Zaterdag 6 mei, Zaterdag 27 mei
Locatie 2: Mijn praktijkruimte in Overveen (om ook met de natuur samen te zijn) op Vrijdag 9 juni en Vrijdag 23 juni
Tijden: 11:00-16:00

Mocht je je gezien voelen in deze tekst en mee willen doen in een nieuwe ronde kan je me bereiken op: 06 249 59 222.