Blooming Business Workshop

Tijdstip: 06-11-2022 van 13:45 tot 16:00
Prijs: € 20,00 per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Is er iets waar je al een tijdje tegenaan loopt in het opzetten van je business?
Misschien een gevoel van onzekerheid of richtingloosheid júíst op de momenten dat je aan de slag wil en grote stappen wil maken? Heb je behoefte aan like-minded vrouwen om mee te sparren?

Tijdens deze workshop kijken we op een nieuwe speelse manier naar ondernemen. Door middel van journaling, sharing & embodiment practices gaan we aan de slag met de dingen die nog niet zo lekker lopen in je business.

Misschien is dat: klanten aantrekken, sales, zichtbaarheid of beperkende gedachten. Het komt allemaal aan bod en we gaan écht de weg voor jou vrijmaken om vol inspiratie, richting en lef te gaan STAAN.

Jij bent een vrouw met een startende onderneming. Je bent een grote dromer met ideeën en doelen. Je hebt ambitie, bent avontuurlijk maar ook soms enorm onzeker. Je staat dichtbij je lichaam, je kent jezelf, hebt interesse in persoonlijke ontwikkeling én kan jezelf wel eens verliezen in gedachten van ‘maar zit hier wel iemand op te wachten?’ en ‘kan ik dit wel?’.

Kortom, als je bepaalde stappen nog niet hebt durven zetten in businessland, is dit de workshop voor jou!

Tijdens deze workshop gaan we werken met verschillende oefeningen om je uit jouw comfortzone te halen. Het wordt spannend maar niet te spannend. Het is een veilige setting en je hoeft niets te doen waar je geen zin hebt.

13.45 Inloop
14.00 Start Programma
15.00 Closing Sharing Circle
16.00 Naar huis met jouw volgende stap, nieuwe inspiratie & een gevoel van YES I’m on it!

Praktisch:

· Neem een notitieboekje, pen en water mee.
· Er is thee en een kleine snack aanwezig.
*Dit is een pilotversie van deze workshop waardoor deze maar een klein prijsje heeft.

Tickets bestel je hier!