Familieopstelling: voor inzicht in (onbewuste) patronen

Tijdstip: 02-05-2023 van 09:00 tot 16:30
Prijs: € 55-125 per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

 

Binnen een familieopstelling wordt met een kleine groep mensen (representanten) een visualisatie geboden van patronen en dynamieken die in jouw familiesysteem spelen, en mogelijk ten grondslag liggen aan (het in stand houden van) jouw eigen patronen.

Mogelijk heb je last van terugkerende gedrags-, gedachten en/of gevoelspatronen waardoor je vastloopt in je leven, werk en/of relaties en heb je behoefte om deze te onderzoeken.

 

Voorbeelden van vragen die ik geregeld tegenkom:

“Ik maak moeilijk verbinding met anderen”

“Ik heb een moeizame band met mijn vader/moeder/broer/zus/zoon/dochter en wil onderzoeken waar dat vandaan komt”

“Ik vind het moeilijk om grenzen aan te geven en wil anderen altijd pleasen”

“Ik ben vaak angstig in sociale situaties/groepen”

“Ik voel een voortdurende boosheid/onrust/eenzaamheid/schaamte/schuldgevoel en weet niet waar het vandaan komt”

Het kan ook zijn dat je het moeilijk vindt om woorden te geven aan jouw vraag. Zolang er iets in jou speelt waar je naar zou willen kijken, kan een familieopstelling waardevolle inzichten geven.

 

Binnen een familieopstelling in groepsverband kan je deelnemen als vraaginbrenger of als representant.

Als vraaginbrenger kijk ik als opsteller specifiek naar jouw vraag en nodig (een deel van) de andere aanwezigen die dag uit om te representeren (bijvoorbeeld jouw vader, moeder, partner, werkgever e.d.) in jouw opstelling.

Als representant maak je onderdeel uit van andermans opstelling. Je hoeft niets te ‘kunnen’ om je als representant aan te melden; je kan het niet fout doen. Soms kan een opstelling dicht tegen jouw eigen thema aanliggen, waardoor een opstelling als representant net zo waardevol kan zijn als jouw eigen opstelling als vraaginbrenger. Ook kan het een manier zijn om eens te zien/ervaren hoe een opstelling eruit ziet, om daarna te bepalen of je ook voor jezelf een vraag zou willen inbrengen.

Vraaginbrenger: € 125

Representant: € 55

 

Wil je je aanmelden, ben je benieuwd naar de actuele beschikbare plekken voor een opstelling en/of heb je andere vragen dan kan je een mail sturen naar: praktijkkleinessink@gmail.com, of bekijk mijn website: www.romykleinessink.nl

06 19049316 (Aangezien ik het grootste deel van de dag cliënten zie/opstellingen begeleid kan ik vaak de telefoon niet opnemen, laat dus graag even een voicemail achter of stuur mij een SMS/Whatsapp bericht)