Inloop Keltisch Orakel

Tijdstip: 01-03-2023 van 14:00 tot 17:00
Prijs: € 20,00 per keer
Inloopconsult: Ja
Engelstalig: Ja
Naar organisator

afbeelding workshop algemeen

Orakelen is een manier om antwoorden te krijgen op levensvragen. Om meer inzicht te krijgen in jezelf. Hiervan zijn tarot leggen en thee blaadjes lezen de meest bekende vormen. De twee vormen die Bette aanbiedt zijn Keltisch Orakel en de Steen van de Sjamaan.

Het Keltisch orakel is een meer intuïtieve manier van Orakelen. Het bestaat uit een rond veld waarop je 16 stenen laat vallen. De 16 stenen staan voor 16 verschillende aspecten en facetten van je leven: bijvoorbeeld het hart, je bewustzijn, je gevoel van welzijn, beweging, onrust en geluk om er een paar te noemen. Het veld staat voor het levenswiel. Onderverdeeld in de vier elementen en windrichtingen. Waar je stenen vallen vertelt je iets over waar je in dat aspect van je leven bent.

Bij de Steen van de Sjamaan gebruik je verbeeldingskracht om je onbewuste de kans te geven tot je te spreken waardoor je op je eigen vraag een antwoord formuleert zonder dat je dit door hebt. Deze manier van orakelen is meer verdiepend.

Bette Ruting houdt inloopspreekuren bij de Roos met korte consulten van 20 minuten waar je zonder afspraak welkom bent. Een mooie gelegenheid om meer over jezelf te leren en te zien hoe je er voor staat. Ook met vragen kan je altijd terecht.

De inloopspreekuren vinden één keer in de twee weken plaats op woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. Bij interesse kun je je bij binnenkomst aanmelden bij de receptie. Graag contant afrekenen.

Kijk voor meer informatie over Bette Ruting en haar werkwijze op de website van Niahma: https://niahma.nl/orakelen/.

bette-inloopconsult-orakelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bette Ruting | Orakelen
info@niahma.nl
https://niahma.nl/
https://www.facebook.com/Niahma.nl