Inspiratie-sessie Vanzelfsprekend

Tijdstip: 16-04-2024 van 15:00 tot 18:00
Prijs: € ticket inclusief boek 39,99 euro (twv 23,99 euro)/ ticket exclusief boek 29,99 euro per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Hier aanmelden Naar organisator

Inspiratie-sessie Vanzelfsprekend

Beste zorgprofessional en belangstellende,
In een wereld waarin het welzijn vaak onder druk staat voor zowel zorgverleners als zorgvragers, nodigen we u uit voor een inspirerende middag. U krijgt de kans om kennis te maken met een vernieuwend en hoopvol perspectief op de zorg. Tevens zal het nieuwste boek Vanzelfsprekend worden gepresenteerd.

Over de sprekers:

Ian Watson, Mental Health Educator bij The Insight Space) met een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van mentale gezondheid en welzijn, zal ons leiden door een ontdekkingsreis naar veerkracht en welbevinden, die in ieder van ons ingebouwd is. We zijn vereerd dat Ian zijn expertise en zijn heldere benadering van welzijn met ons komt delen tijdens deze bijeenkomst.

Suzanne Bader en Petra Balke zijn ervaren hulpverleners, initiatiefnemers van Klavertje Drie en auteurs van het nieuwe boek Vanzelfsprekend. Ze bieden via hun vernieuwende kijk op mentale gezondheid en veerkracht een hoopvol perspectief op welzijn en innerlijke kracht. Ze delen deze middag hun inzichten en ervaringen, die zowel professioneel als persoonlijk van ongekende waarde zijn.