Introductie Workshop Persoonlijk Leiderschap

Tijdstip: 17-02-2023 van 19:00 tot 21:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Wil jij meer invloed op je emoties en je gedachten? Je leven in eigen hand nemen en actief successen en resultaten creëren? Heb je wel eens het gevoel dat je iets dwars zit, en wil je je eigen gevoelens beter begrijpen? Optimistisch en vol zelfvertrouwen in het leven staan? Afrekenen met onzekerheid, faalangst en de herhaling van zelfsaboterend gedrag? Een einde maken met alles wat je tegenhoudt, moe of mat maakt en in plaats daarvan genieten, durven, spontaniteit tonen en je volle potentieel leven?
Heb jij wel eens het gevoel dat er bij jou meer ‘in zit’ dan er uit komt? Wil je voor 100 % uit de verf komen?
Dan is de training Persoonlijk Leiderschap misschien iets voor jou. In deze gratis workshop gaan we alvast kort in op een aantal onderwerpen die in de training aan bod komen, zodat je een voorproefje krijgt van hoe de training eruit ziet. Bovendien krijg je al direct een instrument mee naar huis waarmee je voortaan met succes achter torenhoge doelen aan kunt!

Meer informatie:
info@amethist.nl
033-7370182

Er is een beperkt aantal plekken, dus besluit je te komen, schrijf je dan hier in: https://amethist.nl/aanbod/workshops/persoonlijk-leiderschap-introductieworkshop/iedereen/inschrijven/