Intuïtiedag

Tijdstip: 19-03-2023 van 10:00 tot 17:00
Prijs: Early bird prijs (tot 1 februari 2023): €75 / Normale prijs: €90 per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Wil jij leren hoe je je op je intuïtieve weten kunt afstemmen? En wat het verschil is tussen wat er uit je hoofd en wat er vanuit intuïtie komt?

Intuïtie wordt vaak gezien als een bijzondere gave, een soort magische superkracht om bepaalde dingen te weten of te voorspellen. Iets waar de een wel en de ander niet over beschikt. In feite is intuïtie veel meer down to earth: het is je vermogen om je lichaam en geest te gebruiken als stemvork waarmee je je kunt afstemmen op je omgeving. Het is een innerlijk weten op gevoelsniveau (je voelt dat je het weet), in plaats van op mentaal niveau (denken dat je het weet). Iedereen is intuïtief, als je maar leert om je af te stemmen.

De Intuïtiedag op zondag 19 maart is een eendaagse workshop waarin je contact gaat maken met je intuïtie, je eigen energieveld en de energie van anderen. Je leert met meer aandacht waar te nemen en je onderbuikgevoelens te herkennen en beter te begrijpen.

De Intuïtiedag is voor iedereen die wilt ontdekken:

– hoe je je op je intuïtieve weten kunt afstemmen
– wat het verschil is tussen wat er uit je hoofd en wat er vanuit intuïtie komt
– hoe je contact kunt maken met de energie van anderen
– intuïtieve inzichten te onderscheiden van belemmerende innerlijke stemmen en angsten
– hoe je je energie beter kunt afbakenen zodat je je niet ‘drained’ voelt aan het eind van de dag

Contact maken met je intuïtie, betekent contact maken met jezelf op een diep niveau. Daarom gaan we tijdens deze dag aan de slag met jouw innerlijke delen en stemmen. Daarnaast zullen we ook veel met elkaar oefenen. Het wordt een diepgaande, leerzame maar ook gezellige dag!

De Intuïtiedag wordt georganiseerd door Inner Purpose. Naast eendaagse workshops organiseren wij ook vrouwenretreats waarbij we met de deelnemers een diepe innerlijke reis maken, o.a. aan de hand van plantmedicijn en een cacaoceremonie. De docent tijdens de Intuïtiedag is Donna Dieperink, intuïtief coach, reader en workshop facilitator. Zij trainde en assisteerde ruim 5 jaar bij Resonance, academie voor intuïtieve ontwikkeling.

Meer informatie
donna@inner-purpose.com
0646232654
https://www.inner-purpose.com/intuitiedag
https://www.instagram.com/_innerpurpose_/