Meditatie en delen

Tijdstip: 28-11-2023 van 19:00 tot 20:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator
De intentie van dit samenzijn is om te leren onvoorwaardelijk met onszelf te zijn. Gedurende het meditatieve gedeelte, zal er eerst een bodyscan plaatsvinden, en daarna zitten we gezamenlijk in stilte.
Door fysiek stil te zitten, kom je in contact met je binnenwereld. En in plaats van daarvoor weg te lopen, het te verdoven of te willen veranderen, gaan we nu kijken of we daar met nieuwsgierigheid mee kunnen zijn. Een oefenen in alle delen in onszelf onvoorwaardelijk toelaten, een oefenen in onvoorwaardelijk leren voelen.
Daarna creëren we samen een veilige ruimte om ervaring, inzichten of struggles te delen. Om vanuit kwetsbaarheid te delen en te ontvangen, te leren hoe je met je hele lichaam naar iemand kan luisteren. Wie weet dat je zelfs geraakt kan worden door wat een ander deelt, een gedeelde menselijkheid kan ervaren.

De avond wordt gefaciliteerd door Tim Hage, meditatie- en ademfaciliteerder. Deelname is volledig gratis. De sessie vindt plaats dinsdag 31 oktober van 19:00-20:30 in de stilteruimte. Fijn als je 5 minuten voor aanvang aanwezig kan zijn. Je bent van harte welkom!

0616530261