Mindfulness training

Tijdstip: 30-10-2023 van 19:00 tot 21:30
Prijs: 425,- excl btw. (Incl btw wordt dat € 514,25) per reeks
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator


Mindfulness training

Voel je je geleefd door je volle agenda, je to do-lijst en al je verantwoordelijkheden en verplichtingen? Je hele leven omgooien wil je niet. Je zoekt naar tools om met de stress in je hoofd en de onrust in je leven om te gaan. Zodat je rust in je hoofd komt en je keuzes kunt maken die beter bij jou en de situatie passen. Zodat je meer geniet van het leven en toekomt aan de dingen die jou voldoening geven.

Als jij je hierin herkent, dan kan de mindfulnesstraining van MettaMind je helpen.

Mindfulness leert je om (stressvolle) gedachten en emoties te laten gaan, als wolkjes die aan de hemel voorbij gaan. Daardoor kun je beter met prikkels omgaan en ben je meer ‘in het moment’. In plaats van altijd maar in je hoofd met zorgen over de toekomst en gepieker over het verleden.

Ook ga je inzicht in je denk en gedragspatronen krijgen. Dat helpt je om (stressvolle) situaties beter beantwoorden en keuzes te maken die beter bij jou en bij de situatie passen. Zoals bijvoorbeeld vaker nee zeggen, de lat wat lager leggen, niet zo bang zijn om fouten te maken, je niet zo uit balans laten brengen door alles wat op je afkomt

OPZET MINDFULNESSTRAINING

De training bestaat uit 8 sessies van 2 ½ uur. We doen meditatieoefeningen, er is educatie, uitwisseling van ervaringen en je krijgt een werkboek mee met audiobestanden om thuis mee te oefenen.

Ook is er een oefendag van 4 uur waarin je goed de rustgevende werking van mindfulness zult ervaren en je nog dichter bij jezelf kunt komen. Voor veel deelnemers is dit hèt moment dat het ‘mindfulness-kwartje’ valt.

WAT KRIJG JE:

  • 8 sessies van 2½ uur van 19:00 – 21:30 uur
  • Oefendag van 09:30 – 13:30 uur
  • Werkboek MBSR Mindfulnesstraining met educatie en oefeningen
  • Handboek De Metta Cirkel >
  • 4 Audiobestanden voor thuis oefenen
  • Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten

JOUW INVESTERING

  • Particulieren: € 425,- (excl. btw. Incl. wordt dat € 514,25).

De MBSR mindfulnesstraining wordt vergoed door verzekeraars, soms wel tot een bedrag van € 350,-, mits het in je pakket zit. Je kunt het nakijken op zorgwijzer.nl >

JOUW TRAINER

De training wordt gegeven door Wineke van Aken. Wineke geeft al bijna vijftien jaar mindfulnesstrainingen in De Roos. Zij heeft een achtergrond als (marketingcommunicatie) adviseur en voelt daardoor heel goed aan wat jij en de groep nodig hebben. Ze kwam via de sportschool in aanraking met yoga en daarna al gauw met meditatie en mindfulness. Het hielp haar om met de stressvolle wereld van de consultancy om te gaan.

Geënthousiasmeerd door de kracht van deze Oosterse techniek ging ze studeren bij de beste leraren, volgende stilte retraites, workshops en trainersopleidingen. Daarna richtte ze MettaMind op om met training, coaching en retraites de mindfulness meditatietechniek te delen die haar zoveel heeft gebracht. Haar stijl is vriendelijk en ontspannen, soms met een vleugje humor.

Contactgegevens Winke

info@mettamind.nl
0621511410

Websites en social media kanalen
https://mettamind.nl/mbsr-mindfulnesstraining/
https://www.facebook.com/wineke.vanaken
https://www.instagram.com/winekevanaken