MovingLife Pilates

Tijdstip: 19-01-2023 van 09:00 tot 13:00
Prijs: € 10,- proefles per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

De Roos en alle medewerkers feliciteren Marieke Jonkers en Moving Life Pilates met het 20 jarig jubileum!

MovingLife Pilates, opgericht in 2002, verzorgt pilates in de Roos. Zij biedt pilateslessen en Yin Yoga aan op alle niveaus, waarbij het bevorderen van de algehele gezondheid en (lichaams)bewustzijn in het bijzonder centraal staan. Met aandacht voor fysieke en persoonlijke groei, meditatie en ontspanning. Wat je in deze lessen leert, kun je direct in het dagelijks leven toepassen. Marieke geeft op bevlogen wijze les en heeft een vaste schare deelnemers. Mocht je geïnteresseerd zijn in pilates, dan kunnen wij je deze lessen van harte aanbevelen.

Voor meer info: https://www.roos.nl/organisatoren/marieke-jonkers/


MovingLife Pilates staat voor:

Verantwoord bewegen. Werken aan een sterk en soepel lichaam. In balans komen. Lichaamsbewustzijn en controle over de oefening. Professionele begeleiding met persoonlijke aandacht. Plezier en ontspanning. Pilates is puur en simpel en geschikt voor iedereen. Of je nu jong bent of wat ouder, in blakende gezondheid verkeert of een blessure hebt, iedereen kan pilates beoefenen.

mariekejonkers


Wat is Pilates?

Het is een unieke methode van oefeningen dat meer dan 90 jaar geleden door Joseph H. Pilates werd ontwikkeld. Het is een methode die lichaam en geest verenigt door het zeer bewust uitvoeren van uitdagende, vloeiende en beheerste bewegingen. Het ontwikkelen van grote, dikke spieren is niet het doel van Pilates. Het is eerder de bedoeling dat er lange, flexibele en sterke spieren wordt opgebouwd.

Pilates herstelt de disbalans in het lichaam

De kracht van de Pilatesmethode is dat het een harmonische en evenwichtinge spierontwikkeling bevordert. Dagelijkse activiteiten als lopen, fietsen, zitten, dansen of sporten versterken sommige spiergroepen, maar laten andere onderontwikkeld. Deze disbalans in het spierkorset kan vermoeidheid, ongemak, pijn en zelfs immobiliteit veroorzaken. Pilates herstelt deze disbalans.

movinglifepilates


Lesuren Dinsdag

09:00 – 10:00 Pilates All Levels
10:30 – 11:30 Pilates All Levels
12:00 – 13:00 Pilates Senioren

Tarieven

Proefles: 10 euro
Losse les: 15 euro
10-ritten kaart: 135 euro (12 weken geldig)
Half jaar: 260 euro (20 lessen)
Jaar: 499 euro (40 lessen)

Je kan op elk moment beginnen. Ook NU!

Als je deel wilt nemen aan een les kan je je via de website van MovingLife aanmelden. Dit gaat via de Online Scheduler (lesrooster). Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@movinglife.nl. Je bent van harte welkom! Zie hier het rooster en alle details: www.movinglife.nl/lesrooster-amsterdam/