Netwerkcafé Amsterdam

Tijdstip: 11-10-2023 van 14:00 tot 15:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam

Deze maand kun je bij Netwerkcafé Amsterdam meedoen aan een wandelworkshop die je gaat helpen op jouw pad naar nieuw werk.

Meditatie kan ook anders: Samen met Henna Charry ga je bewegen en mediteren. En word je bewust van je denkpatronen. Tijdens deze wandelworkshop ga je gericht aan de slag met bewustwording. Je leert hoe beweging van invloed is en kan zijn op je mentale, spirituele en lichamelijke gezondheid

Meedoen?: Inschrijven via WerkenvoorElkaar.nl

Programma

13:30-14:00 Verzamelen in De Roos en kennismaken

We verzamelen binnen, daar is ook koffie en thee.

14:00-15:30 Wandelworkshop: Meditatie kan ook anders

Ontdek jouw mindset over bewegen en mediteren. Herken jij jezelf in jouw denkpatronen, waarom denk jij zoals jij denkt, durf jij te ontde(n)k (ken). Het al dan niet ondernemen van acties komt vaak voort uit onze denkpatronen, ben jij je daarvan bewust?

Je gaat praten met elkaar. Door te praten met de omgeving (het park) en in beweging te mediteren over een denkpatroon die je bij jezelf hebt ontdekt. Om bewust te beleven wat dit denkpatroon doet in je gedachten en lichaam.

Durf te “ontdenken”, jezelf te voelen door contact te maken met jou volledige zijn.

Trainer Henna Charry (Cumbah International Coaching) was meer dan 20 jaar ziek. En heeft in die tijd een methode ontwikkeld voor mindset, mindfulness en meditatie, waarbij voeding, beweging en ontspanning centraal staan. Verander je denkpatroon!

Info en aanmelden

  • Woensdagmiddag 11 oktober 2023, verzamelen 13:30, start 14:00, einde 15:30, napraten met koffie en thee tot 16:00 uur.
  • Start- en eindpunt wandelingen: Deze wandelworkshop is in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en OV. Parkeren is kostbaar.
  • Inschrijven via WerkenvoorElkaar.nl
  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam,

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.