Netwerkcafé Amsterdam

Tijdstip: 16-10-2023 van 14:00 tot 16:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Deze maand kun je gratis meedoen met workshops over veranderen van baan en meer innerlijke rust krijgen.

  • Carrièreswitch: Van IT naar reisadviseur – Omdat Johan Lokken altijd van reizen hield, wilde hij lang geleden al iets in de reiswereld gaan ondernemen. Toen zijn pensioen als IT’er in zicht kwam, heeft hij die carrièreswitch gemaakt en een opleiding tot zelfstandig reisadviseur gevolgd.
  • Heb jezelf lief – Om oprecht van een ander te kunnen houden moet je eerst jezelf kennen en liefhebben. Sabien Rodenbach laat je dit ervaren. Wil je graag meer innerlijke rust, vrijheid en plezier in je leven? In deze workshop over zelfreflectie en zelfliefde gaan we in op wat er werkelijk in ons leeft.

Bekijk hieronder het volledige programma. Spreekt het je aan? Ga dan naar WerkenVoorElkaar.nl om jezelf in te schrijven.

13:30-14:00 Inloop en netwerken

Voorafgaand aan de eerste workshop kun je netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen per QR-scan met elkaar linken.

14:00-15:00 Carrièreswitch: Van IT naar reisadviseur

Volg je droom, maak een carrièreswitch!

Tijdens deze workshop verteld Johan Lokken hoe hij zijn droom waarmaakte. Hoe hij zijn twijfels overwon en met hard werken een nieuwe studie afsloot. En vervolgens als reisadviseur aan de slag ging.

Wat bracht het Johan, wat kun je van hem leren.

Johan Lokken (holidayplanner) heeft zijn hele arbeidzame leven in de IT gewerkt. En maakte regelmatige lange en verre reizen. Is sinds zijn pensionering aan de slag als zelfstandig reisadviseur. Vind het geweldig om anderen te helpen bij het regelen wat hopelijk mooi en onvergetelijk kan zijn.

15:00-15:30 Pauze

15:30-16:30 Heb jezelf lief

Vanuit ons liefdevolle hart accepteren we wat is. Alle gevoelens mogen er zijn. Hoe vaker je dit doet, hoe dichter je bij je kern komt. Door zonder oordeel naar jezelf te kijken krijg je beter inzicht in wat je nodig hebt en wat je verlangens zijn. Of het nu gaat om je droombaan, het opzetten van een eigen bedrijf, een liefdesrelatie of een andere grote wens. De sleutel zit in jou! Door naar jezelf te kijken en te accepteren wie je bent kan je beter onderscheid maken tussen gevoelens die van jou zijn en gevoelens van de ander.

Levens- en relatiecoach Sabien Rodenbach wil mensen vanuit een liefdevolle verhouding tot zichzelf contact laten maken met de ander. Vooral met ons hart en niet zozeer met ons altijd calculerende brein. Vroeger was zij presentator voor radio en kleine theaters en maakte zij ook zelf theater. Ze is geïnteresseerd in kunst en cultuur, en in inspirerende mensen en hun verhalen.

Info en aanmelden

  • Maandagmiddag 16 oktober 2023, inloop 13:30, start 14:00, einde 16:30, napraten tot 17:00.
  • De Roos, C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.
  • Ga naar WerkenVoorElkaar.nl om jezelf in te schrijven. Deze workshop wordt NIET online uitgezonden.
  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam!

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.