Netwerkcafé Amsterdam

Tijdstip: 20-11-2023 van 14:00 tot 16:30
Prijs: € Donaties zijn welkom per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Meer informatie en inschrijven Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam

Deze maand kun je gratis meedoen met een extra lange workshop over sollicitatie- en netwerkgesprekken.

Bekijk hieronder het volledige programma. Spreekt het je aan?

13:30-14:00 Inloop en netwerken

Voorafgaand aan de eerste workshop kun je netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen per QR-scan met elkaar linken.

14:00-16:30 Het succesvolle sollicitatie- en netwerkgesprek

Het zoeken naar werk gaat gepaard met vallen en opstaan. Dat is vervelend én leerzaam. Een goede voorbereiding van je sollicitatiegesprek is belangrijk. Dit gesprek kan de opstap zijn naar een volgend gesprek of nog beter: je droombaan.

Hoe bereid je dit gesprek voor? Ben je je bewust van je non-verbale communicatie? Gebruik je stroom- of stremtaal? Welke antwoorden geef je op ingewikkelde en gangbare vragen? Wat is het verschil tussen een sollicitatie- en een netwerkgesprek?

In deze workshop gaan we interactief aan de slag met gespreksvoering, gericht op het vinden van werk. Theorie wordt afgewisseld met praktijk. Je gaat oefenen: niet consumeren, maar doen! Het creëert bewustwording, je ontvangt praktische tips & tricks en gaat (nog) beter voorbereid het gesprek in.

Let op: neem je meest recente (online) sollicitatiebrief en vacaturetekst mee.

Raymond Kuster (www.kuster-loopbaanmanagement.nl) werkt sinds 2001 als zelfstandig loopbaanprofessional (RL) en trainer. Hij heeft een rijke expertise opgebouwd in het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar werk. Werk dat aansluit bij de persoonlijke sterktes, behoeftes en interesses, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Hij levert graag een bijdrage aan iemands werkgeluk.

Info en aanmelden

  • Maandagmiddag 20 november 2023, inloop 13:30, start 14:00, einde 16:30, napraten tot 17:00.
  • De Roos, C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.
  • Meer informatie en inschrijven: WerkenVoorElkaar.nl
  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam!

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.