Netwerkcafé Amsterdam

Tijdstip: 19-02-2024 van 13:30 tot 15:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam

Deze maand kun je gratis meedoen met een workshop die je laten meemaken hoe je aan tafel komt bij een organisatie.

  • Jouw nieuwe werkgever binnen handbereik

Stel je eens voor dat Claudia Bouwens jou leert om met één telefoontje aan tafel te komen bij een organisatie die jij kiest. Niet als sollicitant…, maar vooral als mens om te praten met een ander mens, die de functie uitoefent die jij ambieert? Wat zou dat met jouw eigenwaarde doen?

Bekijk hieronder het volledige programma. Spreekt het je aan?

13:00-13:30 Inloop en netwerken

Voorafgaand aan de eerste workshop kun je netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen per QR-scan met elkaar linken.

13:30-15:30 Jouw nieuwe werkgever binnen handbereik

Let op, deze workshop kun je alléén in de Roos volgen!

Nieuw jaar, nieuwe kansen, goede voornemens. Het is 2024. Met goede moed ga je (weer) op zoek naar werk. Maar het valt niet mee: een vicieuze cirkel van vacatures zoeken, brieven schrijven en afwijzingen ontvangen. Te oud, overgekwalificeerd, te weinig ervaring, iemand anders sluit beter aan.

Claudia heeft zelf (meermaals) aanspraak moeten maken op een uitkering. Dat doe je niet uit vrije wil. Zij weet dus als geen ander hoe het is om langs de kant te staan.

En daarbij verandert de arbeidsmarkt continu. Toch houden we op één of andere manier vast aan de routine van solliciteren zoals we allemaal ooit geleerd hebben. Dát kan anders!

Tijdens deze inspiratiesessie neemt Claudia je mee in haar visie, haar waarheid op het gebied van het huidige solliciteren. Je krijgt tips en trucs om anders te denken en het samen te doen.

Weet jij bij welke werkgever jij eens een kijkje achter de voordeur wenst? Misschien kan Claudia je een ingang bieden. Tijdens deze workshop gaat ze LIVE voor een aantal deelnemers actief aan de slag. Zorg er dus voor dat je jezelf goed voorbereidt, noteer vooraf namen en telefoonnummers en houd je agenda vrij want misschien ben jij de gelukkige voor wie Claudia gaat bellen, waar je bij bent.

Claudia Bouwens (Claudia Bouwens) heeft misschien wel als grootste talent haar verbindingskracht en helpt ondernemers, organisaties en hun medewerkers graag in hun groei. Het is haar missie om de mindset van mensen te (k)raken. Want laten we eerlijk zijn, vaak sta je zelf in de weg van je succes. Belemmerende overtuigingen als “wie zit op mij te wachten” of de angst voor een nee, weerhouden je om jezelf optimaal te presenteren en die mooie baan te veroveren. Claudia creëert beweging.

Info en aanmelden

  • Maandagmiddag 19 februari 2024, inloop 13:00, start 13:30, einde 15:30, napraten tot 15:45.
  • De Roos, C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.
  • Klik hier om je in te schrijven voor deelname op locatie (De Roos, Amsterdam-Zuid).
  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam!

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.