Netwerkcafé Amsterdam

Tijdstip: 13-05-2024 van 14:00 tot 16:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam

• Wat brengt jou in beweging
Solliciteren en het aangaan van een nieuwe uitdaging, is al een uitdaging op zich. Dit gaat gepaard met uitdelen en incasseren. Oscar Plomp en Melissa Heisterkamp gaan je helpen met nieuwe uitdagingen.

Wil je meedoen?: Klik hier om je in te schrijven voor deelname op locatie (De Roos, Amsterdam-Zuid).

13:30-14:00 Inloop en netwerken
Voorafgaand aan de eerste workshop kun je netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen per QR-scan met elkaar linken.

14:00-15:00 Wat brengt jou in beweging?
Heb jij moeite met het incasseren of weet jij niet hoe je de ander kan raken? Met boksen als metafoor ontdek je welke bewegingen je geneigd ben te maken en of die helpend of belemmerend zijn in het aangaan van nieuwe uitdagingen. Door letterlijk in beweging te komen zul je nieuwe inzichten over jezelf en de te nemen stappen opdoen.

Autonomie en passie (werken vanuit je hart) zijn voor Oscar Plomp twee belangrijke waarden. “Hart – grondig” staat voor hoe hij werkt; letterlijk handelen uit de grond van je hart, maar ook grondig aanpakken en vooral doen.
Melissa Heisterkamp is een bedrijfsatleet met een achtergrond in ondernemen in diverse start-ups en internationale bedrijven. Als (bedrijfs)atleet en tegelijkertijd sportatleet (Miss Sport van Nederland) weet Melissa wat er voor nodig is om jezelf te managen onder druk.

Info en aanmelden
Maandagmiddag 13 mei 2024, inloop 13:30, start 14:00, einde 15:00, napraten tot 15:30.
De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.
Klik hier om je in te schrijven voor deelname op locatie (De Roos, Amsterdam-Zuid).
•Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam!
De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.
Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.