Netwerkcafe Amsterdam

Tijdstip: 12-06-2024 van 14:00 tot 15:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Netwerkcafe Amsterdam

Deze maand kun je bij Netwerkcafé Amsterdam meedoen aan een wandelworkshop die je gaat helpen op jouw pad naar nieuw werk.

· Stel de goede vraag!: Hoe je de goede vraag stelt gaan we tijdens de wandelworkshop van Els Breedveld meemaken.
· Meedoen: Klik dan hier om je in te schrijven voor deelname aan de wandelworkshop.

Programma

13:30-14:00 Verzamelen in De Roos en kennismaken

We verzamelen binnen, daar is ook koffie en thee.

14:00-15:30 Wandelworkshop: Stel de goede vraag!

Vragen stellen in een gesprek is belangrijk. In een gesprek maak je contact met elkaar, wissel je informatie uit, los je problemen op, en nog veel meer zaken die ervoor zorgen dat we bijvoorbeeld leren van elkaar en kunnen verbeteren. Van het ene gesprek hangt meer af van het andere gesprek. En bij een gesprek waar je zelf goed uit de verf wilt komen en informatie wilt halen wil je naast de juiste dingen zeggen óók de juiste vragen stellen. In deze workshop gaan we hiermee oefenen. We oefenen de voorbereiding van het gesprek, hoe je goed luistert én met welke soort vragen je de antwoorden krijgt waar je naar op zoek bent. Zo zal je gesprekspartner zich gehoord voelen en uitgenodigd worden om de informatie te geven waar jij naar op zoek bent. Iedereen verdient aandacht en feedback. Oprechte belangstelling en de juiste vragen zullen hiertoe bijdragen.

Els Breedveld heeft tijdens haar werk in vele verschillende functies als leidinggevende en teamlid veel gesprekken gevoerd. Ook is zij opgeleid als coach. Els vindt dat de basis van samenwerken en coachen een goed gesprek is. Belangrijk genoeg om er aandacht aan te besteden!

Info en aanmelden

● Woensdagmiddag 12 juni 2024, verzamelen 13:30, start 14:00, einde 15:30, napraten met koffie en thee tot 16:00 uur.

● Start- en eindpunt wandelingen: Deze wandelworkshop is in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en OV. Parkeren is kostbaar.

● Klik hier om je aan te schrijven voor deelname aan de wandelworkshop

● Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld. Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam,

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.