Netwerkcafé Amsterdam

Tijdstip: 10-07-2024 van 14:00 tot 15:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Registreren Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam

Deze maand kun je bij Netwerkcafé Amsterdam meedoen aan een wandelworkshop die je gaat helpen op jouw pad naar nieuw werk.
Veerkracht voor vijftigplussers: Wandelcoach Rebecca Hageman neemt jou mee in de buitenlucht en laat je ervaren hoe jij je geestelijke en lichamelijke veerkracht kunt verhogen.
Meedoen: Klik dan hier om je in te schrijven voor deelname aan de wandelworkshop.

Programma

13:30-14:00 Verzamelen in De Roos en kennismaken

We verzamelen binnen, daar is ook koffie en thee.

14:00-15:30 Wandelworkshop: Veerkracht voor vijftigplussers

Omgaan met tegenvallers en doorzetten als het nodig is, daar heb je veerkracht voor nodig. Superbelangrijk als je in het proces zit van het zoeken naar werk of het starten van een onderneming.

Hoe je daar spelenderwijs aan kunt werken, leer je van wandelcoach Rebecca Hageman. Zij neemt je mee in het Vondelpark voor een gezamenlijke wandeling vol tips, trucs en ervaringen om gezond te bewegen, je hoofd tot rust te brengen en met aandacht te genieten van de natuur om je heen.

Zo zorg je dat jij de uitdagingen die op jouw pad komen, met een gezonde geest en een gezond lichaam tegemoet kunt blijven treden.

Rebecca Hageman werkte tien jaar als trainer fysieke belasting en ergocoach en is al decennialang langeafstandswandelaar en sloeproeier. Wat je van haar leert in de workshop, past ze ook toe in haar eigen leven.

 

Info en aanmelden

Woensdagmiddag 10 juli 2024, verzamelen 13:30, start 14:00, einde 15:30, napraten met koffie en thee tot 16:00 uur.
Start- en eindpunt wandelingen: Deze wandelworkshop is in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en OV. Parkeren is kostbaar.
Klik hier om je aan te schrijven voor deelname aan de wandelworkshop
Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam,

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.
Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.