Netwerkcafé Amsterdam: Een ondernemende mindset

Tijdstip: 13-03-2024 van 14:00 tot 15:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam: Een ondernemende mindset

Wandelworkshop woensdagmiddag 13 maart 2024 14:00-15:30

Een ondernemende mindset: Onder leiding van Jules Frenay ga je ondervinden hoe een ondernemende mindset jou helpt om werk te vinden of te starten als ondernemer.

Meedoen? Inschrijven kan door op deze link te klikken.

Meer informatie: ga naar WerkenVoorElkaar.nl

13:30-14:00 Verzamelen in De Roos en kennismaken

We verzamelen binnen, daar bieden we je gratis koffie en thee aan. En notenrepen!

14:00-15:30 Wandelworkshop: Een ondernemende mindset

Denk je er wel eens over na om je loopbaan te vervolgen als ondernemer of zzp’er? Wat komt daar zoal bij kijken? En vooral: ben ik daar geschikt voor?

In deze wandelworkshop ga je voor jezelf en met elkaar op verkenning om te onderzoeken of het ondernemerschap iets voor jou is.

Jules deelt zijn persoonlijke ervaring als werkzoekende en waarom hij opnieuw voor het ondernemerschap koos.

Ook onderstreept hij het belang van een ondernemende mindset als je werk zoekt. Of je nu besluit om ondernemer te worden of niet.

Jules Frenay is freelancer op het gebied van HRM-advies. Hij begon zijn loopbaan als advocaat in Rotterdam. Als loopbaanprofessional begeleidde hij omvangrijke mobiliteitstrajecten bij o.a. ING, ABN Amro en gemeente Amsterdam. In 2013 belandde Jules in de WW. Daar koos hij bewust weer voor het ondernemerschap. Hij schreef zijn persoonlijke verhaal op in Loopbaanvisie.

Info en aanmelden

-> Woensdagmiddag 13 maart 2024, verzamelen en koffie en thee 13:30, start 14:00, einde 15:30, napraten met koffie en thee tot 16:00 uur.
-> Start- en eindpunt wandelingen: Deze wandelworkshop is in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en OV. Parkeren is kostbaar.
-> Meedoen? Inschrijven kan door op deze link te klikken.
-> Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam,

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.