Netwerkcafé Amsterdam Ontspannen solliciteren

Tijdstip: 15-04-2024 van 15:30 tot 16:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Meedoen? Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam Ontspannen solliciteren

Deze maand kun je gratis meedoen met een workshop die je laat ervaren hoe jij je kracht terug kunt pakken.

  • Ontspannen solliciteren

Met lichaamsbewustzijnscoach Daniëlle Noach ga je oefenen je kracht terug te pakken in stressvolle momenten, zoals je sollicitatiegesprek.

Wil je meedoen?:

15:00-15:30 Inloop en netwerken

Voorafgaand aan de eerste workshop kun je netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen per QR-scan met elkaar linken.

15:30-16:30 Ontspannen solliciteren

In stressvolle momenten, zoals een sollicitatiegesprek, lijkt het soms alsof je gedachten met je aan de haal gaan. Alsof je zenuwen je volledig in de ban hebben. Daar wil je van weg en dat werkt meestal averechts. Je wordt je vandaag bewust op mentaal en fysiek niveau van het feit dat dit slechts signalen zijn.

Zodat, op het moment dat je deze belemmeringen ervaart tijdens een sollicitatiegesprek, je kunt terugvallen op de geleerde tool(s). In deze interactieve workshop ga je oefenen en  ga je aan de slag met heel praktische en eenvoudige tools om je kracht weer terug te pakken.

Het resultaat? Een gevoel van diep vertrouwen dat je uitstraling en je ervaring positief zal beïnvloeden

Daniëlle Noach ging van secretaresse/PA op de Zuidas naar lichaamsbewustzijnscoach: je lijf is je coach. Terug naar gevoel en intuïtie. Daniëlle geeft lichaamsbewustzijnscoaching aan volwassenen, huiswerkcoaching aan kinderen en tevens voetreflex massage. Graag deelt zij kennis, ervaring en inzichten om te inspireren.

Info en aanmelden

  • Maandagmiddag 15 april 2024, inloop 15:00, start 15:30, einde 16:30, napraten tot 17:00.
  • De Roos, C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.
  • Klik hier om je in te schrijven voor deelname op locatie (De Roos, Amsterdam-Zuid).
  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

 

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam!

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.