Netwerkcafé Amsterdam Pitch en Win

Tijdstip: 15-04-2024 van 14:00 tot 15:00
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Meedoen? Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam Pitch en Win

Deze maand kun je gratis meedoen met een workshops die je laat zien hoe jouw stem beter wordt gehoord.

  • Pitch en Win

Weet hoe je verhaal kort en krachtig vertelt; laat je zien en zorg dat jouw stem wordt gehoord! Sheila Schenkel laat het je zien en ervaren.

Wil je meedoen?:

13:30-14:00 Inloop en netwerken

Voorafgaand aan de eerste workshop kun je netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen per QR-scan met elkaar linken.

14:00-15:00 Pitch en Win

Wil je ook graag leren hoe je jouw verhaal kort en krachtig kunt vertellen? Kom dan naar deze interactieve Best3Minutes©-keynote over pitchen en hoor van Pitch Coach Sheila Schenkel hoe je jouw pitch het beste voorbereidt.

Je leert het belang van publiek en doel, en hoe je creatief een verhaallijn opbouwt. Daarnaast leer je hoe je jouw boodschap duidelijk en memorabel maakt en hoe je sterk opent en afsluit – maar ook waarom dat zo belangrijk is. Tijdens deze workshop krijg je een praktisch stappenplan aangereikt, dat je voor willekeurig welke pitch zelf kunt volgen.

Na deze workshop weet je hoe je jezelf, je product of je idee het beste kunt pitchen – ook op sollicitaties en netwerkbijeenkomsten.

Pitch Coach Sheila Schenkel hanteert de interactieve Best3Minutes©-methode, als ontwikkeld met David Beckett. In haar sessies creëert ze een veilige omgeving waarin iedereen met een pitch aan de slag gaat. Ze coachte o.a. startups voor Impact Hub en Amsterdam Centre of Entrepreneurship en werknemers van Rabobank, Tom Tom en de overheid

15:00-15:30 Pauze en netwerken

Info en aanmelden

  • Maandagmiddag 15 april 2024, inloop 13:30, start 14:00, einde 15:00, napraten tot 15:30.
  • De Roos, C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.
  • Klik hier om je in te schrijven voor deelname op locatie (De Roos, Amsterdam-Zuid).
  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam!

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.