Netwerkcafé Amsterdam

Tijdstip: 16-01-2023 van 14:00 tot 16:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam

Deze maand kun je meedoen met twee workshops om te gaan blaken van zelfvertrouwen en gezondheid:

  • Personal branding en zichtbaarheid – Leer van communicatiespecialist Patrick van Gils hoe jij de vraag ‘Wat doe jij eigenlijk?’ zó beantwoordt, dat de ander jou nooit meer vergeet.
  • Met de juiste mindset voorwaarts –Gelukscoach Fleur de Vries helpt je jouw krachten en talenten te ontdekken en laat je zien hoe je deze kunt inzetten om leuk werk te vinden in een baan of als ondernemer.

Bekijk hieronder het volledige programma. Spreekt het je aan? Klik dan hier om je in te schrijven voor deelname in De Roos in Amsterdam-Zuid. Kun je niet naar De Roos komen, doe dan online mee.

13:30-14:00 Inloop en netwerken

Voorafgaand aan de eerste workshop kun je netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen per QR-scan met elkaar linken.

13:30-14:30 Workshop: Personal branding en zichtbaarheid

Wil jij graag stevig(er) in je schoenen staan? Glashelder overkomen en meer impact maken op anderen? Nooit meer door de ander worden vergeten en je droombaan of droomklant of -opdrachtgever aantrekken?

Tijdens deze workshop leer en ontdek je wie jij bent en waar je voor staat, hoe je je krachtig en overtuigender aan je gesprekspartner kunt presenteren en anderen met meer gemak overtuigt in een gesprek, en je de vraag ‘Wat doe jij eigenlijk?’ zo beantwoordt, dat de ander jou nooit meer vergeet.

Je maakt kennis met Patricks praktisch toepasbare 7-staps-personal branding- & personal pitch-formule en hij verklapt enkele geheimen van een authentieke en persoonlijke pitch.

Kortom, een interactieve workshop boordevol inspiratie en kennis om jouw zichtbaarheid vanuit jouw unieke personal branding te vergroten!

Patrick van Gils (TOPpresentaties) heeft inmiddels 25.000 mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare 7-staps-personal branding- & personal pitch-formule. Patrick werkte als marketingcommunicatietopman en woordvoerder van o.a. McDonald’s, Studio100 en Makro. In april verscheen zijn boek ‘Effectief Pitchen & Presenteren, een praktische handleiding hoe je altijd en overal overtuigend je podium kunt pakken’. Uitnodiging Netwerkcafé Amsterdam – 16 januari 2022

15:00-15:30 Pauze en netwerken

15:30-16:30 Workshop: Met de juiste mindset voorwaarts

We werken een groot deel van onze tijd hier op aarde. Dan is het dus ook belangrijk dat we iets doen wat ons energie geeft, waar we voldoening uit halen.

Een job die past bij onze talenten en drijfveren, en waar we uitgedaagd worden. Zo maak je jouw eigen leven een stukje mooier, en de wereld! Want iedereen heeft iets te brengen.

Maar soms weet je even niet meer wat jij te brengen hebt. Zeker als we al een tijdje op zoek zijn, en teleurstellingen hebben ervaren, is het soms lastig om positief te blijven.

Tijdens deze workshop neemt gelukscoach Fleur de Vries je mee in de wereld van de positieve psychologie, en wat dit kan betekenen in jouw reis naar je volgende baan of eigen onderneming.

Wat zijn de ingrediënten voor werkgeluk? En hoe krijg jij inzicht in jouw krachten en talenten?

De workshop omvat kennis, inzicht en oefeningen om jou van (keuze)stress naar happiness te brengen.

Fleur de Vries (Fleur de Vries Coaching & Activatie) heeft als gecertificeerd gelukscoach zelf de kracht van Positieve Psychologie ervaren. Graag deelt zij hiervan een stukje met anderen op hun reis naar een volgende baan of eigen onderneming.

Info en aanmelden