Pure Sound Journey

Tijdstip: 14-05-2024 van 20:00 tot 21:30
Prijs: € 33,30 per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Bestel hier je tickets Naar organisator

Pure Sound Journey

2 klankliefhebbers hebben elkaar gevonden in hun liefde voor pure klanken!
We stellen ons graag aan je voor: wij zijn Christel Mijers en Frank Klank.
Met Pure Sound willen wij mensen bereiken die open staan voor meditatie via klank en muziek, die op zoek zijn naar ontspanning en vertraging en ook naar bewustzijnsvergroting middels innerlijk reizen.
We spelen op gevoel en intuïtie, vanuit afstemming met onszelf en dat wat we ten diepste Zijn. Noem het liefde, de oceaan, non-duaal gewaarzijn of de Bron. Vanuit onze eigen spirituele pad en persoonlijke ontwikkeling zijn we gegrepen door iets wat in de oude Vedische geschriften ‘Nada Brahma’ werd genoemd: Alles is geluid, alles is vibratie.
Keer op keer ervaren we zelf aan den lijve dat de klanken van onze instrumenten ons terug brengen naar onszelf en de bron van liefde in ons. Zo begonnen we ooit zelf met het bespelen van klankschalen.
Omdat de klanken ons tot in onze ziel raakten: we kwamen thuis.
Frank speelt inmiddels al 25 jaar, Christel ruim 4 jaar.

En vanuit verwondering voor dit mysterie spelen we nu sinds een jaar ook samen, vanuit ons hart, graag voor anderen. En geven we onze klanken de intentie mee om richtingaanwijzers te zijn. Die je kunnen leiden naar die plek van innerlijke vrede in jou, daar waar jij Thuiskomt.
Maar een Pure Sound sessie mag ook gewoon diep ontspannend zijn of je lekkerste dutje ooit worden! Muziek is sowieso heel erg goed voor het ontspannen van je zenuwstelsel. En dat is per definitie helend voor je lichaam en je geest. Even mindful uit je hoofd en in je lijf zakken. Even niets hoeven doen. Door de klanken kom je telkens weer in het hier-en-nu en halen we je uit de maalstroom van gedachten.

Pure Sound Journey :
Een muzikale innerlijke reis met klanken van klankschalen, gongs en vele andere instrumenten en digitale soundscapes uit de Terra. Ook gebruiken we onze stem.
Deze ligconcerten zijn alsof je op avontuur gaat. De klanken nemen je mee op reis in jezelf en brengen van alles in je bewustzijn: herinneringen, gevoelens, gedachten, kleuren, ideeën, blokkades in je lijf. Alles wat in je bewustzijn komt, kun je vervolgens ruimte geven, doorvoelen, een plek geven, loslaten. Meestal is dit diep ontspannend, soms ook confronterend en soms gewoon een trip zonder paddo’s of pillen!
Een bijzondere sound experience waarin we ook met kleur en geur werken.