Qi-Flow Lente Retreat

Tijdstip: 30-03-2024 van 13:15 tot 17:30
Prijs: € 55,00 per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Qi-Flow Lente Retreat

Beschrijving evenement

In januari 2024 start een vierdelige serie Qi Flow seizoens retreats die tot doel hebben onze vitale levenskracht te versterken. In elk seizoen vindt een bijeenkomst plaats. Ieder seizoensretreat kan afzonderlijk worden bijgewoond en is voor iedereen toegankelijk.

2024 Staat in het teken van de Draak en sinds het begin van de mensheid staat de draak symbool voor bewustzijn en evolutie. Onze innerlijke drakengeest resoneert met de energie van de lente en haar corresponderend element Hout. Het staat voor kracht, flexibiliteit, creativiteit, beweging en manifestatie. Tijdens de Winter-Water fase hebben we onze Qi kwaliteit gevoed en gekoesterd en in deze Lente-Hout fase zullen we nu onze Qi kwantiteit verhogen en verspreiden. 

Een proces van energetische cultivatie, dat we ‘GROEI’ noemen, waarin de evolutionaire kracht, aanwezig in elk organisme, ons Qi-potentieel ontwaakt en ontwikkelt. Die kernkracht zorgt ervoor dat elk zaadje alleen maar wil groeien en bloeien tot een sterke boom.  

Maar hoe groeit Qi? Hoe bouw je Qi op? En opgebouwd, hoe distribueer, balanceer en reguleer je Qi? Vanuit een Taoïstisch perspectief en door beoefening van Qi Flows zullen we dit soort vragen onderzoeken en ervaren. Een onderzoek dat je visie verruimt en je het vermogen geeft om je potentieel te manifesteren. 

De sessies zullen voor een deel live worden begeleid met instrumenten en resonerende stemklanken om de hartverbinding te versterken en jouw innerlijke draakkracht te voeden. 

Docent 

Contact en socials