Soul Body Fusion® Practitioner workshop

Tijdstip: 15-06-2024 van 09:15 tot 17:00
Prijs: € 179 ,- tarief incl 21% btw per persoon
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Neem contact op Naar organisator

Soul Body Fusion® Practitioner workshop

In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand) én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Ook voor degenen die deze techniek toe willen passen in hun (toekomstige) praktijk.
Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop. Na het volgen van de workshop en het doen toekomen aan Transiko tnv Anjo van den Broek van de door jou ondertekende Soul Body Fusion® Practitioner richtlijnen van Jonette Crowley ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat.
Na de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!! Vermeld het s.v.p. als je de workshop als geaccrediteerde bijscholing wil volgen. Studiebelasting is 13 uur.

Tijdens de sessie wordt je  ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Lees meer over de methode in het blad Spiegelbeeld  Soul_Body_Fusion.pdf

Docent/spreker

Anjo van den broek

website en social media links

www.anjovandenbroek.nl

https://anjovandenbroek.nl/soul-body-fusion/

https://anjovandenbroek.nl/soulbodyfusion-sessie/