TANTRA YOGA EXPERIENCE & SHAMBHALA REIKI SOUNDHEALING

Tijdstip: 23-04-2023 van 13:00 tot 17:30
Prijs: € 77,00 per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Registreren Naar organisator

TANTRA YOGA EXPERIENCE & SHAMBHALA REIKI SOUNDHEALING

SPA DAY FOR YOUR NERVOUS SYSTEM
Trakteer jezelf op een middag die in het teken staat van zelfliefde!

TRADITIONAL KAULA TANTRA YOGA DOOR MARLIEKE:

Deze middag duiken we diep in het ritueel van de Traditional Kaula Tantra Yoga. Deze ontspannende Yoga flow is een vorm van witte Tantra die je helpt een diepere connectie met jezelf te ervaren. Als je een connectie met de ander aangaat is het essentieel dat je die eerst helemaal met jezelf creëert.

De asanas/actieve poses worden afgewisseld met savasanas /ontspannende poses in combinatie met visualisaties. Alles is er op gericht je bewustzijn te verruimen, terwijl je in je lichaam verankerd blijft. Het doel hiervan is je mannelijke (shiva) en vrouwelijke (shakti) energie in balans te brengen. Je energie lijnt op die manier uit met de eeuwigdurende energie van het universum.

Je ervaart wie je diep van binnen bent.

We gaan ook ons innerlijke krijger, kind, cobra en krokodil ontmoeten!… alles op een speelse, ontspannen manier. Draag warme losse laagjes en neem alles mee waardoor jij je het meest ontspannen en gedragen voelt. Vergeet je warme sokken niet en breng een dekentje en flesje water mee! Matjes en yoga kussens zijn aanwezig.

 

SOUNDHEALING door DWAN:

Tijdens de Yoga zullen de oefeningen begeleid worden door Dwan met rustgevende, helende klanken. Ze brengt je tot diepe ontspanning en helpt jou de energie van de oefeningen in je lichaam te aarden.

Na de yoga en een korte break geeft Dwan een extra soundhealing van een uur.

Ze bespeelt meerdere instrumenten: sjamanendrum, viool, sansula (duimharp), klankschalen, zaphir, tingsha’s, afrikaanse instrumenten en ocarina.

De klanken en energie zijn helemaal ingetuned op de groep.

Ook wordt er door Dwan lichttaal gezongen. Lichttaal wordt gechanneld vanuit de ziel. De energie en vibratie van lichttaal werkt helend en bevat energetische informatie. Dat wat jij nodig hebt, komt in energie naar je toe. Deze heilige lichttaal wordt in combinatie met de helende instrumenten verklankt.

 

SHAMBHALA REIKI:
Dwan combineert haar soundhealing met Shambhala Reiki.

Shambhala Reiki is multidimensionaal. Het is een vele malen sterkere vorm van Reiki. Ze maakt gebruik van de Zilveren Violette Vlam van Saint Germain. Shambhala betekent onvoorwaardelijke liefde. Het heeft een helend effect op alle lagen: lichamelijk, energetisch, spiritueel, mentaal en emotioneel.

Je levens- en liefdes energie wordt verhoogd omdat je je verbindt met de bron van Shambhala, wat de Goddelijke energie is.

Je gaat een mystieke middag beleven.

 

Wil je dit ervaren en voel je een JA? Meld je dan aan :)
Tickets: https://hipsy.nl/event/13130-tantra-yoga-experience-shambala-reiki-soundhealing

Neem mee:
– dekentje
– warme sokken
– flesje water
– draag laagjes warme kleding

Inloop is om 13:00, vraag naar ons bij de balie. We zijn op de Grote Zolder.
We hopen je zondag 23 april te zien!

Heb je vragen, app of bel Dwan: 06-84900960

Met alle liefde, Marlieke en Dwan