Trainingsweekend spreken voor publiek

Tijdstip: 26-08-2023
Prijs: € 400,00 per cursus
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Trainingsweekend spreken voor publiek

75% van de mensen heeft spreekangst. Superzonde, want iedereen kan een goede speech geven. Om ervoor te zorgen dat jij wanneer dan ook een topspeech kan geven, vindt 26 en 27 Augustus een trainingsweekend plaats, volledig gefocust op spreken voor publiek. In deze twee dagen gaan we langs alles dat een goede speech maakt; van structuur tot lichaamstaal, van stemgebruik tot verhalend vertellen en spreekangst bestrijden. Na het weekend voel je je beter in je vel voor groepen, en kan je een vlammende speech geven die mensen overtuigt en beweegt.

Trainer Joep van Dijk heeft de afgelopen zes jaar ervaring opgedaan met speechen, op meerdere manieren. Allereerst door actief speechen, en speeches evalueren, te oefenen bij een speechclub, daarnaast te spreken voor publieken van tientallen tot duizenden mensen, en ten slotte door deel te nemen aan locale, nationale en internationale speechwedstrijden.

In de prachtige locatie de Roos wordt actief een veilige sfeer gecreëerd, waardoor je je kwetsbaar kan opstellen en open kan stellen voor nieuwe inzichten en manieren van spreken. Daarnaast ben je omringd door andere toppers die hun spreekvaardigheden willen verbeteren. Omdat het de eerste keer is dat het trainingsweekend georganiseerd wordt, kun je meedoen aan het weekend voor 400 euro; ongeveer 1/4e van de marktprijs.

Geinteresseerd, of wil je meer informatie? Mail naar proficientpresenting@gmail.com, of stuur een appje aan Joep: 06-53384962. Meer informatie staat ook op de website: www.proficientpresenting.nl