Transmissie-meditatie

Tijdstip: 25-02-2024 van 15:30 tot 17:00
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Een groepsmeditatie – een wereldwijd netwerk van licht.

Achtergrondinformatie

Wil je de wereld helpen en het contact met je eigen ziel versterken? Volgens Benjamin Creme is Transmissie-meditatie de eenvoudigste manier om allebei tegelijk te doen.

In 1974 introduceerde de in Schotland geboren kunstschilder, esotericus en auteur Benjamin Creme (1922-2016) deze meditatie die nu over de hele wereld wordt beoefend.

In deze tijd van crisis en in deze astrologische overgangsfase (van het Vissen- naar het Watermantijdperk) stromen grote spirituele energieën voortdurend onze planeet binnen en tijdens Transmissie-meditatie worden deze als het ware ‘omlaag gebracht’, zodat ze gemakkelijker opgenomen en gehanteerd kunnen worden in de wereld en niet ‘afketsen’.

Vanuit de spirituele gebieden gaan deze energieën op wetenschappelijke wijze door de energiecentra (chakra’s) van de deelnemers en vervolgens naar waar ze op dat moment het meest nodig zijn in de wereld.

We sturen deze energieën niet zelf maar vertrouwen er op dat dit vanuit hogerhand in goede banen wordt geleid – door wijze en verlichte mensen in de hogere regionen van bewustzijn, die achter de schermen werken en de evolutie van onze planeet stimuleren en begeleiden.

Transmissie-meditatie is veilig, uiterst krachtig en verenigbaar met elke spirituele beoefening of religieuze achtergrond. Het zal je persoonlijke meditatie én alles wat je doet om de wereld te helpen, alleen maar versterken.

Het is een vorm van dienstbaarheid die we de rest van ons leven kunnen blijven doen in de wetenschap dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van de mensheid.

De workshop, gegeven door Corné Quartel die deel uitmaakt van de meditatiegroep in Amsterdam, bestaat uit een korte introductie van ca. 30 min. waarna ruimte is voor vragen en vervolgens een half uur meditatie.

(Mensen met hartklachten of een psychische aandoening, en kinderen onder 14 jaar kunnen beter geen Transmissie-meditatie doen.)

Docent/spreker

 
Meer info
Share Nederland: 020-6946262
06-10808567