Wandelworkshop Netwerkcafé Amsterdam

Tijdstip: 10-01-2024 van 14:00 tot 15:30
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Inschrijven voor evenement Naar organisator

Netwerkcafé Amsterdam

Deze maand kun je bij Netwerkcafé Amsterdam meedoen aan een wandelworkshop die je gaat helpen op jouw pad naar nieuw werk.
Werken als vrijwilliger is een kans: Ontdek met Humanitas deskundige Alexander Regeling welk soort vrijwilligerswerk jou kan helpen om je cv te versterken en, net als Karin zelf, de weg naar leuk nieuw werk te vinden.
Meedoen: Klik dan hier om je in te schrijven voor deelname aan de wandelworkshop.

Programma

13:30-14:00 Verzamelen in De Roos en kennismaken

We verzamelen binnen, daar is ook koffie en thee.

14:00-15:30 Wandelworkshop: Werken als vrijwilliger is een kans

In je zoektocht naar een andere invulling van je tijd en het inzetten van je talenten, maar ook om je cv weer een boost te geven, is vrijwilligerswerk een bewezen middel om je netwerk te vergroten.

Ga je mee wandelen in het Vondelpark en met ons in gesprek over de meerwaarde van vrijwilligerswerk?

Tijdens de wandeling leer je meer over de waarde van vrijwilligerswerk. De waarde die het brengt voor de ander maar vooral voor jouzelf.

Hoe zet je het vrijwilliger zijn in zodat je mensen ontmoet en kansen kunt verzilveren in de richting die jij wenst?

Samen lopen we door het park en staan we stil bij de vragen die je hebt, de dilemma’s die er kunnen zijn en hoe jij door de stap naar een nieuwe kans weer met meer energie op zoek gaat naar wat bij jou past.

Loop jij met ons mee?

Alexander Regeling is coördinator thuisadministratie bij Humanitas Amsterdam. Daarnaast is hij voorzitter van het platform informele zorg. Hij voelt zich een linking pin en geeft graag informatie en advies.

Info en aanmelden

  • Woensdagmiddag 10 januari 2024, verzamelen 13:30, start 14:00, einde 15:30, napraten met koffie en thee tot 16:00 uur.
  • Start- en eindpunt wandelingen: Deze wandelworkshop is in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras. Goed bereikbaar met fiets en OV. Parkeren is kostbaar.
  • Klik hier om je aan te schrijven voor deelname aan de wandelworkshop
  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige activiteiten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Tot ziens bij Netwerkcafé Amsterdam,

De vrijwilligers van Werken voor Elkaar, regioteam Amsterdam.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Werken voor Elkaar, de Nederlandse community van vijftigplussers die stappen willen zetten naar nieuw werk of ondernemerschap.