Workshop Deelcirkel

Tijdstip: 13-08-2024 van 14:00 tot 15:00
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Deelcirkel: Werk

Workshop in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Deel je ervaringen, gedachten en gevoelens rondom het thema WERK. Vanaf april is er elke maand een werkcirkel met gelijkgestemden waarbij we elkaar inspireren, motiveren en ondersteunen.

˅ Ik wil nog wat meer info

Ik doe mee in De Roos

Meer informatie

Baal je ervan dat je geen werk hebt? Komen de muren thuis op je af? Vind je het moeilijk om in actie te komen? Heb je nachtmerries over je laatste werkgever? Lukt het niet om je eigen bedrijf op te zetten en
zichtbaar te worden? Maak je je zorgen over wat je gaat doen na je pensioen? Of zie je juist meer mogelijkheden door minder of geen werk?

In de werkcirkel met gelijkgestemden gaan we elkaar inspireren, motiveren en ondersteunen.

Na een korte meditatie word je uitgenodigd om te delen wat er in je leeft. We luisteren naar elkaar met compassie en zonder oordeel. Vanuit de positieve intentie: Ik ben ok, jij bent ok!

Als je iets vanuit je hart deelt raakt dat vaak ook een ander. Hij herkent iets wat eerder nog verborgen was en nu het licht mag zien. Voorbij de gevoelens van angst, boosheid, schaamte en schuld. En dat lucht op! Delen is helen.

Sabien biedt je ook tools aan om met meer mildheid naar jezelf te kijken of om niet meer dienende patronen los te laten, als daar behoefte aan is. Zoals een oefening om je innerlijke criticus een toontje lager te laten zingen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt, bestaat de groep uit maximaal 8 personen. 

Sabien Rodenbach is naast relatiecoach en levenscoach ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme/codependency, emotioneel misbruik, verslavingen, pesten, grensoverschrijdend gedrag thuis en op de werkvloer en ADD/HSP.  Hiervoor was ze werkzaam als videograaf, regisseur, presentator en workshop docent.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. We gebruiken de Balkonkamer. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik doe mee in De Roos