Workshop ‘Je eigen licht leven’

Tijdstip: 23-09-2023 van 13:30 tot 17:30
Prijs: € 69,00 per workshop
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

In deze workshop kun je in contact komen met het licht in jezelf. Het werk is openend en gericht op de terugkeer naar je ware essentie. Deze dag is uniek door de combinatie van transformatief werk en kennisoverdracht.

Frido laat je vanuit zijn helderheid voelen hoe het is om meer uit te lijnen met jouw licht. Je maakt verbinding met je licht en kracht, voelbaar (door)levend en stromend in je lichaam. De schaduw die je tegenkomt, transformeer je naar een doorstromende energie. Door deze energetische shift kun jij je ware zelf meer belichamen. Tijdens deze workshop werkt de samenbundeling van energieën krachtig door.

In de namiddag zal Frido zijn opgedane kennis, ervaringen en praktische tools over ‘het licht in jezelf’ met je delen die direct toe te passen zijn in je leven. Tot slot is er gelegenheid om Frido vragen te stellen waarin hij zijn visie kan delen.

OVER FRIDO

Frido heeft een praktijk in Nijmegen. Zijn werk is openend en bestaat uit individuele sessies (o.a. readings, energiewerk, zielsopstellingen) en workshops waarin hij mensen in contact laat komen met hun diepere kern.

MEER INFO
https://www.fridobijl.com/workshops