Workshop ‘Je eigen licht leven’

Tijdstip: 23-09-2023 van 13:30 tot 17:30
Prijs: € 69,00 per workshop
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Deze workshop geeft je kennis (en tools) om je innerlijke licht (je Ziel) te verbinden met het uiterlijke licht. Je komt meer te weten over de werking van licht en hoe je de connectie kunt herstellen met jouw eigen magische licht(essentie). Als je innerlijke licht weer begint samen te vallen met het kosmische licht ontstaat er van nature meer eenheid in je zelf. In dit (nieuwe) bewustzijn ervaar je het leven in helderheid, openheid en verbinding.

Vanuit universele liefde en compassie gebruikt Frido zijn innerlijke vermogens ten behoeve van anderen. Om bij te dragen aan het collectief door anderen naar een verruimd bewustzijn te begeleiden. Door zelf oude schaduwlagen los te laten, kwam er een dieper leven vanuit zijn Ziel voor in de plaats. Het opende veel nieuwe dimensies in zijn werk. Leven vanuit je innerlijk licht is wat hij jou ook toewenst.

In het loslaten van oude lagen, maak je een diepere beweging naar je Ziel. Door weer terug in verbinding te komen met je Ziel, kom je terecht in een ruimer bewustzijn. Je ervaart een nieuwe ruimte in jezelf om dieper te kunnen voelen en lichter en vrijer te kunnen leven. Je natuurlijke talenten en (creatie)kracht komen als vanzelf naar boven, waardoor je op natuurlijke wijze je ware potentieel in de wereld kunt neerzetten.

Het transformatieve werk van Frido is openend. Hij laat je vanuit zijn helderheid in contact komen met het licht in jezelf. Je maakt verbinding met je kracht en licht, voelbaar (door)levend en stromend in je lichaam. Door deze energetische shift kom je in een diepere verbinding met je eigen natuur, het licht.

Frido zal met hart en Ziel spreken, de energie en woorden tot zich laten komen en deze met de groep delen. Vanuit zijn eigen passie voor licht leven en zijn enthousiasme voor (het) licht in al zijn facetten. Hij vertelt over zijn eigen opgedane kennis vanuit visioenen en licht ervaringen in zijn leven. Je ontvangt praktische tools over ‘het licht in jezelf’ die direct toe te passen zijn in jouw leven. Tot slot is er de gelegenheid om Frido vragen te stellen waarin hij zijn visie kan delen.

Deze dag is uniek door de combinatie van kennisoverdracht en transformatief werk.

OVER FRIDO
Frido heeft een praktijk in Nijmegen. Zijn werk is openend en bestaat uit individuele sessies (o.a. readings, energiewerk, zielsopstellingen, human design & astrologie) en workshops waarin hij mensen in contact laat komen met hun diepere kern.

MEER INFO
https://www.fridobijl.com/workshops