Workshop Nieuwe Spiritualiteit

Tijdstip: 08-10-2023 van 13:30 tot 16:30
Prijs: € 25,- per keer
Inloopconsult: Nee
Engelstalig: Nee
Naar organisator

Workshop Nieuwe Spiritualiteit

Maak kennis met Tiny Kanters en zijn no-nonsense kijk op een nieuw spiritueel tijdperk. Deze leuke en leerzame workshop leert je meer te verbinden met jezelf, makkelijker om te gaan met je uitdagingen en meer zingeving creëren. Waar je ook tegenaan loopt. Voor een gemakkelijker & rijker leven. Met meer voelen, vertrouwen, rust, verbinding, ontwikkeling etc.
Tijdens deze workshop zal Tiny je op een superpraktische manier leren hoe je de nieuwe spiritualiteit van de afgelopen 35 jaar kunt toepassen in je dagelijks leven. Ervaar het zelf… Er is volop ruimte voor je vragen, en als bonus ontvang je GRATIS Tiny’s nieuwste boek: “No-nonsense spiritualiteit!”
Toegang € 25,-. Reserveer nu je plek op tinykanters.nl/workshop

Ontdek in 2½ uur het nieuwe spirituele tijdperk
Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn of haar leven gemakkelijker & rijker wil maken met nieuwe spiritualiteit. Het biedt een sneak- preview van het nieuwe spirituele tijdperk in actie. Je ontdekt ook of zijn Basiscursus nieuwe spiritualiteit een waardevol vervolg voor je is. En de nieuwe inzichten die hij je aanreikt leren je dingen anders te zien dan je deed. Je krijgt meer helderheid in hoe het leven werkt. Lastige situaties kan je als minder lastig ervaren. Dat is sowieso toch een mooie verrijking van je leven?

Workshop programma

• Korte talk om zijn no-nonsense visie met je delen
• 5 Powertools voor je dagelijkse spiritualiteit
• Antwoorden op je (levens)vragen en je spirituele vragen
• Praktische oefeningen om ook thuis zelf te doen
• Korte ‘hot-seat’ readings die je snel inzicht geven
• Introductie Basiscursus nieuwe spiritualiteit & gratis boek

Docent

Tiny Kanters is spiritueel coach, teacher & reader. Zijn missie is om je te helpen om je leven gemakkelijker en rijker te maken!
Hij doet dat met zijn nuchtere en frisse no-nonsense blik op spiritualiteit, gebaseerd op de nieuwste inzichten van de laatste 35 jaar. Helder en met lichtheid uitgelegd in gewone mensentaal. Je krijgt er een heel andere kijk op, anders dan het traditionele beeld. Het is meteen praktisch toe te passen met 5 krachtige powertools.

Meer informatie:

info@tinykanters.nl
06 48419858

https://www.tinykanters.nl

video’s: youtube.com/tinykanterspodcasts: apple, spotify, google, amazonboeken: bij boekhandels social: linkedin, instagram