Barbara

Volledige naam: Barbara Borecka

Over mij

Barbara Borecka - auteur van 4 spirituele boeken.

Ik channel en transmit Licht. Ik ben leraar van Light Body en Creëeren van Je Eigen Werkelijkheid.

Barbara Borecka is geboren op 30 juni 1963 tijdens een bijzondere triple conjunctie van Pluto, Uranus en Mars, in het sterrenbeeld Maagd, en een conjunctie van Venus en Mercurius, in Weegschaal.
Zij kwam ter wereld en groeide op in de omgeving van het belangrijkste Poolse klooster, Jasna Góra (de Heldere Berg) in Czestochowa. Dit is een grote energetische krachtplaats, waar door de eeuwen heen vele wonderen geschieden. Barbara groeide op in een spirituele maar turbulente familie. Vanaf haar vroegste kindertijd zong ze solo in de kerk. Ze las heel veel boeken, blonk uit op school, maar trok toch het liefst met haar hond Mikado door de uitgestrekte velden en bossen rond haar woonplaats.Haar grote droom was toen om kapitein op zee te worden.


B. Borecka

Barbara studeerde daarna fysische oceanograafie in Gdańsk, waar ze de bevrijdingsbeweging “Solidarność” steunde. Daarnaast werkte zij als zeilinstructeur en deed ze metingen op oceanografische schepen. Ze studeerde zang aan het conservatorium, reed paard, deed aan karate en dansen.Na haar studie werkte Barbara in drie landen als wetenschapper en als informaticus.

Sinds 1990 woont Barbara in Nederland, waar een langdurige ziekte vrij snel een nieuwe wending aan haar leven heeft gegeven. Sinds 1993 heeft zich gespecialiseerd in werken met Licht, Energie, transmissie en bewustwording – wat haar heeft genezen. Barbara heeft een prachtige, diepgaande transformatie beleefd en in Licht- en energiewerk haar nieuwe passie gevonden.

Barbara Borecka


In 1995 begon Barbara met het volgen van de opleidingstrajecten Awakening Your Light Body en Creëeren van Je Eigen Werkelijkheid; de eerste jaren bij John Kalse, daarna bij Sanaya Roman en Duane Packer. Zij heeft ook geavanceerde cursussen van DaBen en Orin afgerond: Radiance: Filling in the Frequencies (Expanded): Frequencies of Vison, Precision, Intensity, Clarity, Harmony, Brilliance and Transparency,, Radiance: Self-Exciting, Radiance: Transmitting Light, Peace: Living Your Life Purpose, Higher Will: Manifesting With Ease, Solidity of Connection, Joy: Expressing Beauty & Perfection of Being, Vision: Sensing Subtle Energies, Vision: Creating Your Highest Future, Radiance: Transmitting Self-Exciting, Expanding Your Consciousness, Continuity of Consciousness, Radiating Consciousness: Shifting Energy to a Higher Vibration, Intuition: Opening to Your Natural Knowingness, Illumination: Awakening Your Higher Mind, Inspiration: Being Your Authentic Self, Divine Manifesting en andere. Barbara is aangesloten bij het Instituut LuminEssence.


Barbara heeft heel veel materiaal bestudeerd van Abraham-Hicks over de Science of Deliberate Creation. Daarnaast heeft zij zich bezig gehouden met de Chinese Regeneratie Filosofie, aura’s, Reiki, Gestalt, Avatar, yoga, Sound Bliss, healing, pendelen, smudging, Aurasoma, kristallen, Quantum Light Breath, Tai Chi, channelen, astrologie, de wijsheid van indische guru’s, de Maya Code, chakra’s, tarot, I-Tjing, meditatie, transmissie, resonantie, affirmatie, kruidkunde, intuitief tekenen, persoonlijke effectiviteit en nog heel veel meer.

Zij is dankbaar aan vel Lichtwerkers, Lichtmeesters en Lichtwezens die in (Licht-)verbinding met haar staan!

Zij heeft ook veel eigen methodieken ontwikkeld en gechanneld. Zij is een krachtige, ervaren en stabiele transmitter die werkt met Licht, kristallen, hogere bewustzijnstoestanden, Ziel, Monade, Engelen en Gidsen.


B. Borecka

Vanaf 1997 geeft zij cursussen (ook op maat), workshops, presentaties, lezingen, individuele consulten, coaching, energie transmissies, healing en energetisering (van mensen en gebouwen). Sinds 2000 onder de naam “School voor Adelaars”: De Adelaar vertegenwoordigt de kracht van de Grote Geest, de verbinding met het Goddelijke, de vrijheid van de lucht en vreugde van je hart!
In juli 2007 heeft ze haar eerste boek uitgegeven: “De Kunst van Leven” (tweede druk in 2014). In april 2010 volgde het boek “Geld Creeren”, in oktober 2011 “Liefde en Vrijheid” en in mei 2014 “Het Avontuur van de Ziel”.
in oktober 2011 het boek “Liefde en
Vrijheid” en in mei 2014 verscheen het boek
“Het Avontuur van de Ziel”.

Tot Barbara haar klantenkring behoren onder andere organisaties zoals Stichting Milieubewustzijn, Stichting De Roos Amsterdam, Centrum Djoj Rotterdam, Stichting Onkruid, Ronde Tafel, Vrouwen Circle, Stichting STEP. Met haar helderheid en scherpzinnigheid adviseert Barbara ook ondernemers.

“Mensen die naar mij toe komen hebben meestal behoefte aan versnelde groei of frequenties die voor hen onbekend zijn. Die kunnen ze bij mij vinden omdat ik al zoveel jaren hoge energie channel, transmit en opbouw, vele inwijdingen heb gehad en ook omdat ik met hoge frequenties naar de aarde ben gekomen. Ik kan mensen ervaringen en energieën aanreiken die hen onbekend zijn of die ze zelf niet kunnen bereiken, ontvangen of waarnemen. De meeste mensen zijn zich niet bewust van de goede frequenties om zich heen en zijn daarom niet gewend om daarmee te resoneren. Vaak hebben mensen overtuigingen die hen in de weg zitten of weten ze niet goed wat wel en niet veilig is. En als je dat niet weet, is inderdaad ook niet alles even veilig.
Veel mensen die mij opzoeken, willen hun bewustzijn uitbouwen; door de mist heen breken. Velen willen leren om hun paranormale vaardigheden te ontwikkelen, die neer te zetten op aarde en in te passen in hun leven. Sommige mensen zijn zichzelf kwijt en komen daarom bij mij terecht. Anderen komen naar mij toe omdat ze voelen dat het leven méér voor hen in petto heeft dan het niveau dat ze hebben bereikt.”
Barbara Borecka


Geplande evenementen van deze organisator


Geen agenda items gevonden die voldoen aan je zoekcriteria.